Poslanik SNS Jugović izjavio u skupštini da je protiv dolaska kompanije Rio Tinto

Ostavite komentar


  1. Jugoviću,poslaniče SNS a,svaka ti čast.Tvoju stranku ne cenim,ali
    tvoj postupak,da.Sve što je za dobro,naroda,uvek pohvaliti.

  2. Dobro je da ima i takvih medju nazadnjacima, ali sama cinjenica da je sa njima nije na cast.

  3. Bravo Jugoviću! Još ako vas zbog toga ne vreďaju ili izbace iz stranke, to će biti dokaz o pravoj demokratiji.

  4. Kad je uveden visepartijski sistem u Srbiji ja sam zamisljso ovakve narodne poslanike kao sto je Jugovic, znaci, mislece ljude a ne neke Atlagice, Orlice, Martinovice i Risticevice. (Ove mlade sa SNS akademije i da ne pominjem.)
    Bravo Jugovicu!

  5. Sve pohvale poslaniku Jugoviću koji se odvažio da iznese svoj stav, koji je verovatno i stav drugih poslanika iz SNS-a
    verovatno onih bezkičmenjaka.
    BRAVO…

Ostavite komentar


Politika

Dragomir Anđelković: Opozicija koja je za izbore pristaje da ide putem koji Vučić želi 9

Dragomir Anđelković: Opozicija koja je za izbore pristaje da ide putem koji Vučić želi

Opoziciono delovanje može da ima dva suštinska cilja. Prvi je, kao što i treba da bude, rušenje vlasti kako bi njeni oponenti došli u priliku da realizuju ono zašta misle da je bolje za državu. Sve to dobija na značaju kada se ne radi o običnim političkim borbama, kao u našem slučaju, već o nastojanju da se autoritarni i štetočinski režim sruši. Drugi, samoživi modalitet opozicionog delovanja skopčan je sa stavljanjem akcenta na opstanak tamošnjih političara na relevantnom delu političke scene, kako bi imali mogućnost da lično profitiraju od bavljenja javnim poslom", kaže u autorskom tekstu za Danas politički analitičar Dragomir Anđelković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.