Poslanik u Evropskom parlamentu: Prvi korak na putu Srbije ka EU mora biti priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Nikad nebi predala svoju zemlju za eu tudja se zemlja ne otima jer je tudje ako i vi zelite eu netreba se otimati tudja zemlja jer nije to resenje nego ponistenje i ponizenje srbije njene sopstvene vekovne istorijske zemlje svega zelite da ponistite !!!

  2. Ne mogu se preskakati klasteri pa sa kraja da se ide na sredinu pa onda na gde bi se tako stiglo sve ima svoj red a taj klaster je poslednji na redu i sigurno nece skoro doci na red. Ziveli

  3. Због оваквих као овај господин никада нећемо ући у ЕУ. Најбоље да му престанемо да глумимо да идемо у ту ЕУ, а они нек престану да глуме да желе да нас тамо приме.

  4. Kada na vrbi zasvrbi…
    Ko bude priznao Kosovo,bice isprofilisan u nasoj istoriji kao izdajnik naroda…

  5. Da li će EU opstati posle rata u Ukrajini jer NATO i SAD svojim doturanjem oružja i proširivanja na baltičke zemlje svim silama se trude da dodje do Trećeg svetskog rata u Evropi zato treba SAČEKATI sa ulaskom u EU.

  6. Odavno je Kosovo nezavisno! Samo treba da se organizuje jedan petak na svim tv stanicama i da se iskoci iz frizidera da se to kaze!!!

  7. Neće Srbija u EU jer je neće ni biti za par meseci. Kosovo ostaje bez priznanja a vi gledajte kuda će te da idete posle raspada. Srbija je uvek bila antifašistička i sa vama nam nije prirodna zajednica.

  8. Poklanjaj ti svoju kucu i zenu,ne trguj nasim Kosmetom. I jedna ispravka. Ako cemo tako,Lugansk i Dinjeck su najmladje drzave u Evropi

  9. EU hoće da posvađa građane Srbije. Srbija je priznata zemlja u svojim granicama sa Metohijom. I po rezoluciji 1244.

  10. Ne preteruj Austrijanče. I ne brini, mi ne želimo u EU t.j. obnovljeno nemačko i habsburško carstvo. Probaj da nagovoriš komšije Švajcarce da uđu u EU

  11. Svasta Vi piseta niste jos napisali sta misli Pera iz obezbedjenja Zadruge.

  12. Ti se ne pitaš ništa ni u Evropskom parlamentu, a kamoli o evropskoj politici. Zato i imaš lagodnu poziciju, pa možeš da budeš plaćeni lobista.

  13. Ma kakva eu,za nas je naj bolje sa rusijom belorusijom s korejom turguzijom .Pozdrav iz Deutschlanda

  14. @moca
    07. maja 2022. u 20.15
    Ne preteruj Austrijanče. I ne brini, mi ne želimo u EU t.j. obnovljeno nemačko i habsburško carstvo. Probaj da nagovoriš komšije Švajcarce da uđu u EU
    —————–

    Ako ne želimo onda to treba glasno i da kažemo, niko nas ne tera tamo.
    A ako ne želimo, onda se gase investicije, poništava slobodan vizni režim, prestaje izvoz u EU, ukida nam se pristup EU fondovima i svi srećni i zadovoljni.

  15. Зар није први корак био изручење Милошевића? Случајно, баш на Видовдан?

  16. Oni investiraju zbog najboljih uslova koje dajemo. Sami biraju gde im se najvise isplati a ne zbog Eu. Jer mi i nismo u EU. Eto primite Ukrajinu pa tamo investirajte ako vam kod nas ne odgovara…

  17. Neko ko sjedi i EU Parlamentu i Bude poslan da kao posmarac na izbore u srpsku pokrajinu Kosovo i Metohiju treba malo vise istirije zemlje domacina da poznaje.
    T
    Zasto vi gospodo Austrijanci ne poklonite Salzburg Njemackoj.

  18. Пријатељу, Косово је Србија а не нека квази држава, никад није била нити ће бити.

  19. Gospodine kad odcepiš deo austrije i prznaš kao nezavisnu državu takocemo i mi priznati kosvo

  20. Srbija nikada nece,nemoze i nesme da prizna ni metar KosovskoMetohijske zelje kao nezavisno Kosovo.

  21. I to su „posrednici“?!! Odustati od EU, a KiM proglasiti privremeno okupiranom teritorijom.

  22. EU je relikt prošlosti neizvesne sadašnjosti i bez budućnosti .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.