Posle Viole fon Kramon reagovao i Karl Bilt na sastanak Vučića i Zelenskog

Ostavite komentar


  1. Ova zena je sa tuđim mozgom ali to ništa nije novo za pojedine predstavnike država sa zapada. Pricenite sami koliki je njihov IQ?

  2. Sta cete gospodine Marko kad cvecara ima na svakom koraku,ali neka cvecke se brzo osuse kada ih prestanu zalivati,nema predaje,zivela Srbija!!!

  3. Jeste nezgodno,Bilt je kreirao politiku oko Kosova i Metohije, a sad oko Ukrajine sve suprotno. Dvostruki standardi i koliko para toliko muzike. Lažovi uvek dolijaju i pravdaju se. Debelo je naplatio za Kosovo a sad bi i da se pita i za Ukrajinu.

  4. Jel’ se ovaj jos bavi politikom. Zna se za koga je on, za sve mogucnosti ali protiv srba.

  5. Karl Bilt je jedan među najvećim neprijateljima srpskog naroda od kad je počela NATO okupacija prostora bivše SFRJ.

  6. Zelenski samo potrepkuje i šalje topovsko meso u vatru u ogromnim količinama.On nema Miru Marković da posle gubitka Kosova proglasi pobedu.I mirna Bačka.

  7. Ako logički analiziraš pa prirodno dođe i da uporediš DNR i LNR sa Kosovom, mudra Viola kaže da vršiš pritisak. To je to, nema dalje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.