Potpisi za kandidaturu Saše Jankovića

Ostavite komentar


  1. Na Studiju A, jer sa Beogradom vise nema veze, ali sa Aleksandrom ima, traje prakticno direktni prenos potpisivanje pidrske Alejsandru Vucicu, kazu "jedinom kandidatu koji nas vodi u buducnost, a protiv snaga koje hoce da nas vrate u proslost". Da nije tragicno, bilo bi smesno…

  2. Браво за све нас храбре , који неће устукнути од претњи ав ава….браво народе , само нас што више на спасоносно место – биралиште да изђемо и НЕ ДАМО пролаз пропасти свих нас , у облику а. вучића!

  3. Ovaj covek je zalutao. Da li je radio dobro svoj posao kao zastitnik? Nije. Nema sposobnosti da bi obavljao funkciju predsednika zemlje. Dzaba skupljaju potpise

  4. Bio sam sa suprugom,potpisali podrsku posle dva sata cekanja.Toliko pozitivne energije u redu dok smo cekali skoro nisam osetio u ovoj zemlji.

  5. Ne podcenjujemo te gradjane, njihovo pravo, to što su manjina je i naše pravo.

  6. Uz gospodina Sasu Jankovica do pobede. Gotov je A.V. – A.V. !!!

  7. Znam da ne treba ljudima kvariti dane kad osecaju da ucestvuju u promenama,ali ovo pisem vise zbog svojih nedoumica koje neko mozda moze da razresi.
    Ucestvovala sam u ovakvim akcijama za Kostunicu i Tadica…nista vise o tome.
    Volela bih i danas kad bi mi bilo jasno u cemu se kljucni kandidati razlikuju i sta ce biti bolje ili bar drugacije.
    Gotovo svi nece potpisati predaju Kosova koje smo izgubili,imaju bar simpatije za Rusiju i svi su vernici ove i ovakve SPC,osim mozda Jankovica…Samo,svakog dana saznajemo i o meni najsimpaticnijem kandidatu nesto novo i nepovoljno.
    Dajke,jasno je sta bi politicari,a nekako zamaglljeno sta mi mozemo dobiti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.