Poverenik: Građani se žale da im stranke dolaze na vrata i raspolažu njihovim podacima

Ostavite komentar


  1. Valjda je problem ;otkud strankama moji podaci?A ne da se ja jurim sa strankom da ih izbriše.Odkud pravo aktivistima stranaka da me pitaju za koga ću da glasam ili da li ću izaći na glasanje?To je moje biračko pravo,ne obaveza.

    1. Ako sam napao opoziciju ili vladajuce stranke u Paracinu pa prikazite moj komentar sta nevalja sto je istina

  2. Ne stranke, jedna stranka, zna se koja . Poverenik nema ni hrabrost ni moć da zaštiti građane. Šabić je bio čovek kome se moglo verovati, ovaj sada ne.

    1. Šabić – to onaj što se spotakao pijan, povredio glavu pa prvo rekao političko nasilje – optuživši vlast – a onda kad mu je pokazan snimak lik se predomislio lol?

    2. Odličan komentar. Ova izjava Poverenika je trebalo da zvuči da se sve stranke bave ovakvim vidom zastraživanja građana .Mi znamo sve o vama , znamo i ako budete pogrešno glasali . Poverenik nema hrabrosti da pokrene sankcije protiv ove stranke . Jedan je bio Rodoljub Šabić .

    3. Kod mene su svi dobro-došli,svaka stranka će biti primljena,osim dZveri,jedino njih ne mogu da smislim,valjda zbog Ljotića mladjanog,ostali mi ne smetaju.

  3. I šta je to čudno,jel to neko ne razume odakle strankama podatci…pa svima ih i svugde dajemo a posle kukamo…o čemu bre pišete.

  4. A poverenik ce, posle telefonskog razgovora sa zamenikom zamenika sekretarice u predsednistvu Srbije, na zalbu gradjana da ih salecu akviziteri politicke partije izaci sa opseznim odgovorom: NEMOGUCE.

  5. Oni sakupljaju te podatke na papiru, cim sakupe nesto, podatke mogu da posalju kome hoce. Kakva bre zastita podataka? U SNS-u drze te podatke u Excel fajlovima, na stotinama racunara, nezasticene. Branite svoje pravo na zastitu licnih podataka, terajte ih da vam pokazu sta imaju od vasih podataka, uzmite to kao dokaz i oterajte ih. Koja god da je stranka u pitanju.

    1. Vi to ozbiljno? Kakav dokaz i kome? Da im otmem papir sa mojim podacima, i??? Pa sami kažete da to imaju na stotinama računara. U izbornoj godini se ne otvaraju vrata!

  6. @Nikola D
    „…terajte ih da vam pokazu sta imaju od vasih podataka, uzmite to kao dokaz i oterajte ih..“
    – Prijatelju, da li ti uopšte znaš koliko institucija i organa skuplja matične podatke gradjana !?
    – Da li znaš na osnovu kojih podataka se prave birački spiskovi i vrši štampanje poziva za glasanje !?
    – Da li si čuo za katastar, poresku upravu, upravu prihoda, fondove zdravstvenog i socijalnog osiguranja, EDB, Infostan, PTT, razne stranke još od 2000. MUP (lične karte, pasoši, razne dozvole), razne socijalne i zdravstvene ustanove, itd, itd…
    – Eto odakle im „tvoji“ odn. naši lični podaci…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.