Pozadina vezana za crnogorsku mafiju

Više javno tužilaštvo bez odgovora na pitanje Danasa da li se bavi slučajem pronađenog oružja
Neizvesnost povodom smena u vrhu službi bezbednosti usled niza događaja u kojima je ugrožena bezbednost premijera Vučića

Ostavite komentar


  1. Mozda prva stvar koju treba uciniti u Srbiji je to da se crnogorskoj mafiji -nezvanicnom uvozniku droge u Republici Srbiji ukine gostoprimstvo , a druga je da se raskrnkaju navijacke grupe i pohapse "vodje navijaca" – nezvanicni dileri iste droge u Srbiji i ljudi koji godinama unazad reketiraju "svoje"klubove , mada su i sami ti klubovi dosta doprineli takvom stanju .

  2. Spinovanja i spinovanja… Afera "Zolja" je ili isfabrikovana, ili, ako je autentična, povezana sa "kontroverznim biznismenom" kojem su onomad "falsifikovali ličnu kartu".

  3. Ovakvi likovi i potpune neznalice da vode Serbiju? Da čovek povrati na sva njihova "dela" !!

  4. Crnogorci drze u srbiji Mup i sluzbe bezbednosne od pamtiveka,sve familijarno.nacelnici i razni sefovi sve Crnogorci.Pravosudje isto tako svuda na celnim mestima oni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.