Poziv na vakcinaciju kao početak izborne kampanje

Beograđani dobili pismo-letak od Gorana Vesića i objavili na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Разочарао сам се али не у власт толико колики у дневни лист Данас. Нисте више неутрални, сад сте део опозиције, свака тема вам је класично дечије дурење. Срамота, губите читаоце

    1. A da pokusate @Pavle Popovic da nastavite da se informisete preko Informera i Pinka ? Ja ostajem verni , ali i kriticki citalac Danasa. I mislim da ovo slanje pisama poziva nije u skladu sa zakonom, pogotovu ako je potpisnik neko ko se zove Vesic.

    2. To je Vaše shvatanje pisanja lista Danas. Lično mislim da lis Danas piše veoma profesionalno, bez „dečijeg durenja“. Vama ako ne odgovara pisanje izvolite na neki drugi portal, bilo kog tabloida. Tamo ima sigurno više neutranosti za Vas. Pozdrav.

    3. A vi ste vlasnik solidnog paketa akcija Danasa, pa vas zato brine što Danas gubi čitaoce?
      Ako niste vlasnik akcija, onda se opustite, a brigu o čitaocima i tiražu prepustite Draži, to je njegov posao, a ne vaš.
      I još nešto: šta i da Danas jeste „deo opozicije“ (šta god to bilo). Da li je to zabranjeno i otkad? Ili vama prave problem samo oni koji nisu deo „pozicije“, pa kukate što nisu „neutralni“, nego su postali, moš’ misliti, deo „opozicije“, pu pu, pu?!
      „Neutralnost“ medija „pozicije“, kao što su Informer, Pink, Alo i drugi se za vas podrazumeva, zar ne?

    4. Pa zvali su Dejana Vuk Stankovića da kaže mišljenje, a on je Vučićev analitičar. Znači nije baš sve tako

  2. Radim u školi, prijavio sam se prvi dan. Trebalo bi da su prosvetari među prioritetima. NIKO od mojih kolega, pa ni ja, nije dobio poziv za vakcinaciju.
    Vakcinisani su svi preko reda, vakcinisani su opskurni celebrity likovi. Uredno su se prijavljivali i dobijali pozive Makedonci, Crnogorci, Hrvati…
    Samo prosvetari ne…

  3. O njihovoj organizovanosti govori moj primer:prijavio sam se 12.01.2021 zajedno sa suprugom e upravi,imam 72 godine,supruga 65(sami možemo da odemo na vakcinisanje i nemamo zdravstvenih problema),do danas 04.02.2021. godine nismo dobili nikakav poziv,a kada sam čuo da čovek od 90 godina,isto prijavlje,nije pozvan ,laknulo mi.Nismo na redu?Možda čekaju da umremo?Mislite o tome.

  4. Pa vesic i toma mona prave metro za koji su vec prodali karte u prosloj kampanji, gradjani Beograda probudite se.

    1. Већ дужи период Београд је на врху по атмосферском загађењу. Уз медијско загађење, Београђани су толико ошамућени и у сомнолентном стању да је илузорно очекивати скоро буђење. Потрајаће та седираност до коначног коматозног стања. Успаванка као нечији план је у многоме успела.

    1. Zato što za da njegov poziv ne bi imao nikakvu težinu, otprilike kao kad bi upravnik zgrade pozivao na vakcinaciju.
      A nema težinu jer ne radi svoj posao i prihvatio je da se Vesić gura svuda i predstavlja kao gradonačelnik. Ne znam kakav je kao lekar (kažu dobar), ali kao čovek se pokazao – nula!

  5. Kada ćemo da dobijemo letak u vezi zidanja stambenih objekata na Avali nedaleko od Čarapićevog bresta, i to u najužoj zaštićeno zoni. Investitor zida sa dozvolom, a pitanje je : Ko mu je dao dozvolu? Da nisu i to Đilas i predhodna vlast?

    1. Normalni prvo da vakcinisu svoje glasace,kako bi ih zdrave i sve na broju,ponovo videli na izborima.

  6. Jednostavno niste dovoljno inteligentni da imate normalnu drzavu zbog vasih nenormapnih razmisljanja uvek ce biti tamo neka zemlja na obodu eu

  7. Opet moram da reagujem,kako to Vesic misli da su vakcine besplatne,jer ih je on kupio iz svoga dzepa.Penzioneri su tokom radnog staza odvajali od plata 30-40 god,za zdravstveno osiguranje.Odlaskom u penziju oni pune budzet kroz razne poreza,za stan kao i Usluge i PDV kroz hranu,obucu i odecu.Jedno mesecni PDV prosecnog penzionera moze da plati kinesku vakcinu

  8. Gostovanje Dr Nestorovica kod Marica po pitanju kvaliteta vakcina mnoge ljude podaci koje je izneo ostavio ih je u dilemi dali da se vakcinisu.Nestorovic iznese podatak da u SAD na desetine ljudi je umrlo i stotinu je zavrsilo u bolnicama, posledica primljene vakcine fajzer.Ovaj cirkuzant koji je tvrdio da je to naj smesniji virus,sada tvrdi da se od bakcine umire u velikom broju.Za koga ovaj gos.radi dal za Ruse ili Kineze,ili za nasu vladu koja nema novac za fajzerovu vakcinu,pa ovog poslali da narod plasi.Da li se oglasila ambasada SAD da ovo demantuje ili je taj Nestorovicev podatak tacan.Ako je sve izmislijo mislim da ovom coveku treba zabraniti nastum u svim medijima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.