Predata lista “Nebojša Zelenović – Šabac je naš”

Ostavite komentar


  1. Svi oni koji napadaju Zelenovica i Paunovica nek se zapitaju samo jedno pitanje. Da li bi „prava „opizicija bojkotovala izbore u Beogradu da imaju vlast u glavnom gradu? Tesko. Zato ,pustite ljude da rade svoj posao

    1. pa imaju vlast u Starom Gradu pa bojkotuju. Ja da mi je neko dao da se kladim ko će prvi izdati bojkot kladio bih se na Bastaća, kad ono ispade on jedini od reči od ove trojke.
      Kako god da se završe izbori u te dve opštine Vučić će to iskoristiti da zapadu pokaže kako su uslovi fer i korektni, krupna greška opozicije. No možda je i bolje da otkrijemo da Zeleni i Paun nisu ljudi od reči na lokalu nego da su nam nešto tako sutra priredili na republičkim izborima.

  2. Cestitam Vucicu da vas ovako dribla i vi kao novine Danas niste za nista sposobni jer ako vas neko nazove kao ja iz inostranstva da vam da neku novu informaciju protiv zakona kako se pljacka Srbija vasi reporteri ili zaposljeni koji se javljaju na telefon cini mi se da nemaju ni osnovno obrazovanje a kamoli novinarsko i jednostavno ako nije Djilas ili Jeremic nece sa vama da pricaju i zato se javno izvinjavam Vucicu mafijasu jer je pravi mafijas sve drzi pod kontrolom i pametniji je od svih dosadnasnjih politicara. Sram vas bilo da nosite titule novinara.

    1. “ milorad šoškić “ prvo pojesti sendvič , pa onda „lupati “ po komentarima .

  3. Biće interesantno. Jedini pravi izbor je izlazak na izbore. Bojkot nije rešenje.

  4. Biće zanimljiva kampanja, nadam se poštena. Treba izaći na izbore, svi se pitaju.

  5. Baš me zanima da li će N1 da prati kampanju Zelenovića, i ako je izdao principe bojkota za koje se zalaže Đilas, medijski magnat ili će ga kazniti pa neće pomoći u njegovoj promociji. Biće zanimljivo ovo pratiti.

    1. Pusti to prijatelju, možda je ovaj čovek u pravu i možda je dobronameran. Ja sam službeno bio u Šapcu 2 puta po mesec dana i znam, skoro sve mesne zajednice grada Šapca (pogotovu seoske) drže SNS-ovci! Opoziciona je samo gradska uprava, gradska vlast. Iskreno me je strah da se možda Zelenović preračunao, ako ne i nešto gore. Nisu mi to čista posla, ali daće Bog da grešim

    1. na izborima će se videti isključivo volja najpoštenijeg . ukoliko veliki manipulator u dogovoru sa svojim evropskim prijateljima dogovori da uz pomoć šapca i paraćina da legitimitet ovom cirkusu zelenović će o(p)stati.

  6. Naravno da ce izaci na izbore, licemerno je da se komentarise na racun Zelenovica, pravi put

    1. SAPCANI SU I U PROSLIM IZBORIMA POVECALI BROJ PROTIVNIKA SNS I SADA CE! SABAC JE CEVET MACVE, POCERINE I DELA PODRINJA, PROGRESIVNA SREDINA, MISLI SVOJOM GLAVOM, NIKAKVI BIRMANCEVICI …
      KORISTIM PRILIKU DA PORUCIM DA KOSARKASKO IGRALISTE U MED. SKOLI OTVORITE ZA SVE KAO STO JE I U BGD U SVAKU SKOLU MOZE SE DO 22H KAD DJACI NISU TU IGRATI KOSARKA I OSTALI SPORTOVI.TREBA BITI RACIONALAN A KOS. TEREN ISPOD PROZORA NIKOME NE ODGOVARA! TE PETICIJE SU POLITICKE PRIRODE!

  7. Samo pokazuju da nisu nista bolji i da Sabac nije nikakav slobodan grad ili sta vec…kakav ce to izborni debakl biti …

  8. Coko, ovaj tekst ti je bajat! U njemu pominjes 26. april kao dan izbora. Jel’ to u redu ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.