Predrag Marković nosilac liste POKS

Ostavite komentar


  1. Konacno monarhisti imaju za koga da glasaju posle 72. godine.

    Svaka cast Pokretu obnove Kraljevine Srbije (POKS) na hrabroj i principijalnoj odluci da izadju samostalno na izbore i da se ne kriju iza koalicija.

    IMATE MOJ GLAS!

  2. О како би било лепо да станемо у ред са Краљевином Норвешком, Шведском, Данском, Холандијом, Луксембургом, Монаком, Британијом, Канадом, Аустралијом, Царевином Јапаном итд..

  3. Puna podrska POKS- u!Konacno jedan pravi monarhista nosilac prave monarhisticke liste.

  4. Ovo je tragikomično. Čovek iz G17 predvodi listu stranke preletača iz SPO. Tom poksu predsednik je i dalje poslanik SNS a potpredsednik državni sekretar u sadašnjoj republikanskoj vladi. Na sve to predvodnik nije uspeo čak ni svoju izdavačku kuću da sačuva, a sada bi da vodi Beograd. I ovo su izbori za skupštinu grada a ne referendum za državno uređenje. Tragikomedija.

  5. Hvala Bogu da postoji monarhistička stranka za koju mogu da glasam! Srećno!

  6. Pošto se obrukao kao ministar kulture koji je koristio svoju državnu funkciju da pare iz ministarstva ubacuje svojoj firmi Stubovi kulture, onda nakon što mu je propala stranka Dinkića gde je bio iz golog interesa naprasno postao monarhista i zajedno sa nestranačkim Udruženjem Kraljevina Srbija sakupljao potpise obmanjujući građane da je to narodna svestranačka inicijativa, sad je odleteo u partiju preletačevića. Jadno i bedno. Želim mu celih 0% na izborima, a Prestolonasledniku želim da nikad više ne dozvoli takvim preletačima da se vrzmaju oko njega. Sad se vidi da i on i poks nisu za monarhiju, već samo lične interese inferiornih pojedinaca.

  7. Nisu ovi preletačevići nikakva monarhistička stranka, već interesna grupacija okupljena oko dečka misice ubice i njegovog kuma iz Novog Sada, poznatog po pokradenoj toplani Mišluk u Novom Sadu o kojoj je nedavno bilo reči u Insajderu.

  8. Kakvo vreme došlo. Srednjoškolac Marković nosioc liste i kandidat stranke koju vodi dečko "misice ubice" iz BiH koja se krije po Srbiji – srednjoškolac Gojković sa kupljenom "diplomom" menadžera na nekoj brzozavršavajućoj školici. No, Služba im je dala posao da rezultatom od 0% stvore utisak kako navodno za monarhiju niko i nije. Posao je posao.

  9. Mi sa našim udruženjem hoćemo najviši tron, zato smo ga registrovali: “Za Cara i Otažbinu”. Kakvih sve nema među Srbe, ta još sa diplomama i naučnim zvanjima?! Da li to niko im nije stradao od 25% srpskog življa i 56.7% muških glava koje je odveo u smrt nedovršene svesti kralj Aleksandar sa njegovim predsednikom Vlade, haokštaplerom Pašićem?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.