Predsednici Kosova, Crne Gore i Bosne i Hercegovine zabrinuti dešavanjima u regionu

Ostavite komentar


  1. I trebaju da budu za rinuti: kriminlac iz Crne Gore, od muslimana izabran predsta nik Hrvata u predsednistvu i Vljosa koja kao demokrata ne pokre u nijedan postupak za utvrdjivanje isankcionisanje zlocina I nasilja nad Srbima.

  2. Opet 90te.Tamo bio Arkan uz Sloba pa ga skinuo, ovamo Belivuk uz Vučića pa ga skinuo doduše ne kao Arkana Slobo al nikad nije kasno…

  3. Srbi i jesu uzrok svih problema. Ne znam sta tu nekome nije jasno… Nas Predsednik (Vucic) je jasno govorio da su vojne snage spremne, pa ne znam kome sta tu nije jasno. Sami sebi kopamo jamu na zalost

  4. U pravu su!i treba da su zabrinuti kada im ne ide kako su oni zamislili ,nisu im se karte poklopile e u tome i jeste problem.lično mislim da Đukanović ima veće šanse kod Osmani nego Komšić Milo je bar bogat za razliku od Komšića.

  5. Naš cirkus (mislim na ,,nebeski narod“), je počeo polovinom osamdesetih godina a kraj je teško predvideti…luda politika umobolnih vođa, naših ,,akademika“, i SPC koja je samo jedna politička partija, na žalost fašistička….

  6. Ni po babi ni po stricevima samo interes i samo interes koga bili uvi za brata sestru komsiju

  7. Prosvjetlite nas molim vas, šta mi Srbi treba da radimo i kako da se ponašamo da bi bili dobri kao vi. Unaprijed hvala.

  8. Baš ste vi zabrinti koji ste napravili i pravite takvu situaciju i probleme.da vas nema i takvi kao vi mnogo mirniji balkan i region bi bio

  9. Jel to danas.rs priznaje da je Kosmet zapravo država a ne okupirana pokrajina ove države? Ili samo slepo prekucavate vesti sa komšijskih portala?

  10. Kad je došlo vreme da je takva elita kriminalaca zabrinuta,šta bi trebalo mi obični smrtnici da kažemo?Za sve smo im mi Srbi krvi?Gde si pravdo da l te ima?

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.