Vučić priredio ručak za turskog predsednika Erdogana 1Foto: Instagram/Buduićnost Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na ručku u zgradi Predsedništva turskog kolegu Redžepa Tajipa Erdogana i članove turske delegacije koji su u poseti Srbiji.

„Posle izuzetno uspešnog radnog dela dana, predah sa predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom i prijateljima iz delegacije Republike Turske, uz ručak pripremljen sa mnogo pažnje u Predsedništvu Srbije“, napisao je Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu budućnostsrbijeav.

Prethodno danas su dvojica predsednika imala razgovore posle kojih su otvorili srpsko-turski biznis forum na kojem je učestvovalo oko 500 privrednika iz više od 300 kompanija.

Vučić je takodje na Instagramu objavio da je pokazao „prijatelju Erdoganu“ Kulu Beograd sa koje se vidi grad.

„Iskoristio sam priliku da još jednom zahvalim vrednim radnicima i graditeljima iz turskih kompanija na savršeno obavljenom poslu“, napisao je Vučić.

Erdogan je juče doputovao u Beograd u sklopu trodnevne posete regionu. Pre Beograda boravio je u Sarajevu, a sutra će posetiti Hrvatsku gde će razgovarati sa najvišim državnim zvaničnicima i otvoriti Islamski kulturni centar i džamiju u Sisku.

Predsednici Srbije i Turske obišli Kulu Beograd

Predsednici Srbije i Turske Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan danas su obišli Kulu Beograd u Beogradu na vodi i fotografisali se sa radnicima.

„Ponosan na novo lice našeg glavnog grada, pokazao sam prijatelju Erdoganu Kulu Beograd sa koje se vidi naša prelepa prestonica. Iskoristio sam priliku da još jednom zahvalim vrednim radnicima i graditeljima iz turskih kompanija na savršeno obavljenom poslu“, naveo je Vučić na zvaničnom Instagram nalogu.

Danas je posle sastanaka organizovan i ručak za delegacije Turske i Srbije na Andrićevom vencu.

Vučić je na Instagramu ocenio da je radni dan bio izuzetno uspešan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari