Predsednik opštine Knić Miroslav Nikolić podneo ostavku

Lični razlozi i(li) sukob interesa

Ostavite komentar


  1. Komentar propalih stranaka ci je kadar dobro poznat narodu Knica je sramota. Za 3 godine je uradjeno vise nego za 20 godina prethodnih vlasti.

    1. Nikada nije bilo bolje vlasti koja samo za narod radi. Bravo SNS Knic i samo napred. A u privatne probleme ne treba niko da ulazi niti ima pravo.

      1. Vi kao da ste nepismeni. Zar niste pročitali da Agencija tvrdi da je u sukobu interesa, jer je dodeljivao subvencije sopstvenoj firmi i da ima 30 krivičnih prijava. Šta još treba? Da nekome spali kuću ili neku ženu samo volka?

        1. Od Agencije za borbu protiv korupcije ima samo meru javne opomene. To isto je izrečeno hiljadama drugih političara. Ne postoji preporuka za razrešenje niti bilo koja druga kaznena mera. Tih trideset anonimnih prijava ima od strane propalih Knićanskih političara. I naravno sve su bez ikakve osnove i ni jedna nije niti će biti procesuirana.

      2. Droga bogacenje pojedinaca bahaćenje njegovog sina su više nego napredak za lokal

  2. Ala se ovi SNS-ovci uznemirili.Šta je bilo pacovi? Branite ćelavog. A šta je to uradjeno u opštini za ovo vreme? Ništa. Gde je sportska hala koju je ovaj obećao? Pojela maca? Gde su nova radna mesta koja su obećana? Nema.A po opštini sede likovi koji blage veze sa životom nemaju. Kukate na bivšu vlast, a ova vlast okupila sve nepismene i nesposobne. Kakvi god bili ovi pre, svi predsednici i opštine i Skupštine bili školovani. Predsednici i Ljuban i Bora Busarac i ona SPS-ovka Dragana svi sa fakultetskom diplomom. A ovaj jedva da ima i osnovnu školu.
    Pogledajte ko vam je danas predsednik Skupštine. Čovek koji od škole ima veliki odmor. Pitanje da li je i osnovnu školu okončao. A pre njega Milović, pa Vesna, fakultete. Baš napredno kadrovanje.
    Pomoćnici predsednika opštine su danas da se prekrstiš. Ima ih tri, a prethodno bio jedan, Nikola. Štedljivo, baš.
    Užas jedan, ali se partijski likovi javljaju da brane nešto čega se i ovi iz SNS-a u Kniću stide.

    1. Sve je tačno.Vredjao one žene po opštini, ponašao se drsko kao da je opština njegovo privatno vlasništvo.Neovlašćeno snimao i slušao zaposlene,zimus isključivao zaposlenima grejanje po kancelarijama, a nije im obezbedio normalno grejanje jer nije nabavio ugalj.Domaćin. A što ima saradnike i što ih je dovodio o tome ne treba pričati. Od zla oca i od gore majke.
      Obećao biće hala u Kniću, a hale nigde. Obećao nova radna mesta, a pozapošljavao po opštini neke koji ni olovku ne umeju da drže. Radujte se Knićani. Otišao je sa mesta predsednika opštine jedan najveći nesposobnjaković.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.