Predsednik Somalije: Preispitaćemo odluku o priznanju Kosova

Ostavite komentar


  1. Osim surinama ni jedna druga derzava nije povugla priznavanje nezavisnosti republike Kosova to je prespitivao stejtdepartament USA posto vise nemoze da nadje banane derzave kao njegova banana derzava pa da laze da je povukao priznanje sada je poce sa laznim prespitavanje priznanje nezavisnosti republike Kosova , dobro rekose abasador Nemacke pred SB UN lepo je za dacica sto putuje po ekzoticnim mestima ali djabe sve to kada ako serbija zeli clanstvo Evropskom Unijom mora sama da prizna nezavisnosti republike Kosova TAKO DA … ovo je dobra turisticka ekskurzija .

    1. Pustite visoku politiku, to nije za nas obične smrtnike, braćo Albanci.
      Neće Srbija priznati nezavisno kosovo, a i šta će vam ako ste sigurni u svoju pobedu, a niste.
      Moramo raditi na približavanju dva naroda, uključujući vaše i naše umerene političare,
      ovako ušančeni s ovom trojicom nigde nećemo stići.
      Dodjite u Beograd, organizujte tribine i diskusije vaših i naših novinara, poštenih neostrašćenih političara,…,
      tako ćemo se približiti i, napokon, malo bolje upoznati.
      Dosta nam je ekstremista.
      I Srbima i Albancima.

      1. marija marija posle svega onog sto je bilo vi ocekujete da se vratimo na star malo morgen a sto se diskusije vasih i nasih novinara osim novinara DANASA i N1 kod vas nema novinarstvo sve su Vucicevi botovi propagande kao nekada sto je bio Vucic i RTS masinerija propagande evo ja ti kazem sto se novinarstvo tice ovi nasi za vasi takozvani novinari su kao doba interneta sa kameno doba na to budi uvren a mozes da se uveris da znas Albanski i da ulazis na Albanske „Kosovarske“ portale videces .

        1. Daleko bilo da se vratimo na staro.
          Što se tiče naših tzv. novinara sve ste u pravu.
          Dodjite onda na N1, u Danas,
          nadjite nekog novog Rugovu medju vama, znam da ih imate.
          On je bio izuzetan intelektualac, pa makar se u nekim stavovima i ne slagali, neka se razgovara.
          Za početak.

  2. Koliko ovaj milijardi potroši na prevodioce za sve ove exotične jezike jel znamo da ni Hello ne može da zapamti na Engleskom

  3. Daca -koferce se seta po africkim zemljama, koje su i same u konfliktu sa svojim susedima. Pri tome svaku priliku koristi da pokaze Titovu sliku za one koji ne znaju ni gde se Srbija ili Kosovo nalaze. Da pokaze sliku Milosevica, najurili bi ga iz bilo koje africke zemlje u rekordnom roku. To laganje ce trajati dok Kosovo ne dobije stolicu u Ujedinjenim Nacijama (UN).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.