Predsednik Vučić na Instagramu najavio kampanju Budućnost Srbije

Ostavite komentar


  1. Pa najbolja buducnost Srbije je da se ti sklonis i prepustis zemlju strucnim ljudima i pravim patriotama

  2. To je čist oksimoron jednog morona. Kakve veze može on imati sa budućnošću? Ko će da bude pantokrator dok se on bude bavio svojom očajničkom kampanjom? I dalje CIA?

    1. Buducnost sa psihopatom je ravna samoubistvu? Ovaj umobolnik je u kampanji od „93. Do 2012 kampanja se svodila i zasnivala na patolosku demagogiju o patriotizmu i ratnohuskacku retoriku! Oni koji nisu dementni trebalo bi da se prisete njegovog politikanstva? Iako on tvrdi da je politicar imajuci u vidu njegovo mentalno stanje svakom normalnom coveku je jasno da je u pitanju politikanski dilentant- huligan posto se kao navijacki nije ostvario. Imao je tu srecnu okolnost da se kao politicki sarlatan usavrsavao pored jednog despota i jednu bitangu u ljudskom nalicju? Mi koji se secamo znamo ga kao ministra za informisanja u vladi despota, vrlo dobro se secamo njegovo ministrovanje i teror nad elektronskim i stampanim medijima, secamo se i poruke koje je uputio Slavku Curuviji. Secamo.se i poruke tadasnjoj opoziciji, secamo se stav prema Nato zlikovcima narocito prema Klintonu i Bleru! Za divno cudo, nepoznato u psihologiji, zaspao covek kao strvinar a probudio se kao bezazleni golub? Postavlja se pitanje ko je ovde lud dal’ on ili 75% gradjana ove porobljene i u mraku zavijene drzave? Taj isti umobolnik krece u kampanju iz koje nikad i nije izasao? Dal` je normalno njemu poverovati cije deset izjave cine deset lazi? Medjutim, posto je njegov duhovni moral upitan, sada kada je uzdrman i u panici, moramo biti oprezni jer je spreman na sve pa i ono najgore??? Institucije sistema je ponistio, uzurpirao i stavio pod kontrolom, nosioci tih institucija snosice svu odgovornost.za sve sto se bude dogodilo nasoj drzavi, a mi budimo budni i oprezno? Djavo je dosao po svoje!!!….

      1. I.T. bravo , bravo za komentar ! bojim se da je samo komentar premalo , izgleda da ćemo morati na ulice…

  3. Znaci Vucic shvatio da mu we ljulja fotelja pa sada krece Sam protiv pet miliona.Sada ima odgovor na sve.Kadni Janko stigao na Kosovo
    Dole Vuciceva diktatura I fasizam.Uaaaaa

  4. Da li je moto kampanje „za dve najvise tri godine“, ili „buducnost Srbije napusta Srbiju“. Beograd nema zeleznicku niti autobusku stanicu, autobusi nemaju zimske gume, ciscenje snaga ne funkcionise, zatvara se pruga BG-NS do 2022, a busaju se u prsa kako ce lampionima privuci milione turista u BG.

  5. Ne razumem zasto kampanja ako je sve med i mleko i zlatno doba.Ne treba niko da mi objasnjava ako nosim zlatni lancic da je to zlato.Treba izgleda
    narodu objasniti kako lepo zivi zato sto on toga nije svestan i da samo jos malo i bice 1000e.Ocigledno da nesto nije u redu i treba pojacati i ubediti narod u zlatno doba.Ako se vidi napredak nema potrebe za ovim,za troskom za ko zna koliko autobusa i sendvica,za brojne tv ekipe koje su inace od skoro sve drzavne.Sa svih kanala tecice med i mleko.Suficit koji nikada nije bio veci ode u kampanju a ne u standard.Blago nama.

  6. Opet autobusi, prinudna poseta skupovima, sendvici, dnevnice, a narod grca u dugovima. Nametnuli poreze, takse, akcize, da bi davali botovima koji ce izaci na ulicu da ga hvali i velica. Da si voljen u narodu nebi ti trebali autobusi, botovi, sendvici….. Goreg predsednika nikad nismo imali, otovori prozor subotom uvece da cujes sta gradjani misle o tebi.

  7. Dali vi imate problem sa mojim komentarima?
    Jos sam jutros poslao i nista.
    Ako mi kazete da ima mnogo pa ih selektirate, reci cu vam da se neka botovska imena i ,,nadimci vise puta objavljuju u kometarima za odbranu AV AVa i to poi istoj matrici!
    Molim vas. … Imaju oni svoje INFORMERE, TELEGRAFE KURIRE pa neka tamo pisu ode ljubavi prvorodjenom !
    Ovi su forumi za normalne ljude,na jedinon dnevnom ,,bastionu demoktatije,,!

  8. Pre polaska je napisao završni izveštaj:Sve je med i mleko,nemo da gunđa neko!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.