Predsedništvo SSP: Saopštenje Kolegijuma RTS-a i naslovna strana Politike su bestidne laži koje targetiraju stotine hiljada protestanata

Ostavite komentar


  1. Draga gospodo,ideja EU sad je OK.Čeka Vas ozbiljan posao „ONI“ kupuju vreme. „Doterali su cara do duvara“.Vaše je obnovite bar dve trećine opstinskih odbora DS-a po velikim gradovima i Beogradu.Morate pozvati i ljude u Vojsci, Policiji Tužilaštvima verujte da ima mnogo vrhunskih profesionalaca kojima su se“ONI“ i njihova (NE) D E L A Z G A D I L I !?

  2. Ne treba se nista cuditi- Politici se ovo ne dogadja prvi put. Setite se devedesetih, i kakva je Politika bila kanalizacija lazi, huskackih teza, militantnih reportaza, da ne pominjem „Odjeke i reagovanja“. Politika se malo po malo vrtaila na govor devedesetih. Moze biti i sto puta „najstariji dnevni list ns Balkanu“, ostaje obican kontejner za informativno smece kojem vise nikada ne treba dati sansu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.