Predstavljamo predsedničke kandidate

Ostavite komentar


  1. Startni pištolj je opalio! Čeka nas trka nad trkama. Ali sve je u stavu. Pa da krenemo!

  2. Sad kad dodje Beli, razbucaće ih sve k““o zeka kelerabu!

  3. Budite ljubazni i objavite mi komentar: Imate gresku u informacijama o Dosta je bilo – pise da su na izborima osvojili 13 mandata, a na sajtu Skupstine pise 16. Ok, otisli su troje pre neki dan, ali niste tako napisali vac da startno imaju 13 poslanika. Osvojili su 16, isto koliko i DS u koaliciji sa jos 3 stranke! A i redosled predstavljanja, pomenuti Radulovic iza Obradovica, Popovica i Canka. Najradije ga ne biste ni stavili, jelda..Jedina partija koja je nesto konkretno pokusala na ujedinjenju opozicije, a svi ih pljuju. Sad Vucic i ne mora vise da ga blati, tu je DS. Isto kao SNS ni oni ne bi transparentnost trosenja nasih para, a kamoli zakon o poreklu imovine. A malo bi i robijali poneki. Da postoji volja, ova zemlja moze da se pravno uozbilji za dva meseca.

  4. aaa, ispravili ste broj poslanika za DJB 😉 dobro ajde, al nije lepo da ne objavite koment.. a botove pustate, dobro dobro..

  5. Premijer i ““zastitnik““ su predali potpise i to znaci da su ispunili uslove da budu kandidati. Ovi ostali dok ne skupe potpise mogu samo da zele da budu kandidati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.