Predstavljen „Nacrt zakona o nadoknadi štete žrtavama režima Aleksandra Vučića“

Ostavite komentar


  1. ovo nije loše. prosto mi žao što ne radim u državnom preduzeću 🙂

    1. Nemoj tako… Pa,nek se budale pecaju na ovakve laži.Nego… Zašto ništa ne isplatiše onim ljudima od 2000. do 2012. što ostadoše bez posla i fabrika?400 000 ljudi,ehej,malo li je,ali kako bi onda neko maznuo 619 miliončeta?

  2. Od cega ces, jado, da ga isplatis? Od svojih para, kreditima ili zaplenom Vuciceve imovine preko korumpiranih srpskih sudova? I kome ces da ih isplatis? Sam sebi?

  3. Ali zato nista za 59 000 indetifikovanih u tajnim grovnicama Broza, nista za otomacinu imovine, nista za pljackju gradjana 90-tih, nista za politicka uvistva – samo politicka propaganda!
    ‘Zrtve Vucica’ – pazi, molim te! Kao da se sto puta gore stvari nisu desavale!

  4. Ni vlast nisu osvojili a već dele spomenice. Prvoborci već skupljaju dokumentaciju. I po dva svedoka. Ko nekad u sretna vremena.

  5. hahah da li se racunamo i mi van srbije, koji smo dobili otkaz, neko drugi dosao umesto nas, ili su nam smanjenje plate? a srbi smo, zrtve kolektivnog ludila opozicije u srbiji… ili vucicu da se javimo?

  6. Ovo je smejurija! Opozicija, mada ovaj gospodin nema nikakvu političku snagu, treba da se bavi ozbiljnim stvarima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.