Pregovori između SAD i Kosova oko prihvata avganistanskih civila

Ostavite komentar


  1. Kosovo je Srbija, znaci automatski migu biti rasporedjeni bilo gde sirom Srbije? Ako Kosovo Stbija zasto ne pregovaraju sa Vladom u Bgd? A, Predcednice sta kazes?

  2. Ha ha ha, šta ima da pregovaraju, samo izdaju nalog. I neće samo na Kosovu sidriti ‘svoje’ izbeglice, biće tu još kandidata (S. Makedonija, Srbija, Albanija …).

  3. Poštovana gospodo, Vi raspoređujete strane državljane sa drugog kontinenta a građani srpskog porekla ne mogu da se vrate na svoja imanja i u svoje kuće, pre dva dana grupa planinara nije mogla da pređe granicu kod Jarinja nezna se zbok čega, razmislite Ambasadori koji narod više zaslužuje pristup svojim kućama i dedovini ili kako predsednica oberučke pomaže narodu iz Azije, sram vas bilo ambasadori bez morala.

  4. Vazno je da su Albanci ministri vanjskih poslova,ajde u Albaniji,pa ajde na Kosovu, ali i u S. Makedoniji. Dal su se dogovarali , ma jok

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.