Prelević: Blokada medija poreskim inspekcijama

Ako su gašenje doživele Vranjske koje su preživele i Miloševića, šta li tek očekuje ono malo preostalih manje poznatih lokalnih medija, kaže predsednik NUNS
Vlast ima posebna merila za glasila koja je kritikuju

Ostavite komentar


  1. Kao sto je Pescanik pisao , primer Regionalne televizije iz Novog Pazara je jedinstven u Srbiji. Prvo je od strane Rasima Ljajica reketirana vecina koja drzi lokale u pesackoj zoni u Novom Pazaru, da bi se ova televizija kupila, a onda je na celo konzorcijuma koji je kupio postavljen gradonacelnik iz partije Rasima ljajica koji ovu televiziju finansira iz opstinskog budzeta,nasim parama, sa 30 hiljada eura mesecno !
    Ovo nema u Srbiji sigurno !

  2. Evropa ce dopustiti totalni haos pre no sto uleti na velika vrata kao spasilac.
    Cuj,oni su zabrinuti.Mekalister treba u svoju Njemacku uvesti malo sestrinske SNS partije taktiku.Da vidimo kako bi to tamo fukcionisalo a mi se onda malo zabrinemo.Dvolicnjaci.

  3. Vukašin Obradović bivši predsednik NUNS-a
    advokat i član predsedništva Pokreta slobodnih građana Božo Prelević
    Dragan Šutanovac DS
    – kad se poveže bude sve jasno

  4. Pa zar u ovoj zemlji svaka stvar mora da se zavrsi ili resava strajkom gladu. Daleko smo dogurali i krajnje je vreme za smenu jer inace balon se sve vise naduvava i puci ce a to onda donosi zrtve i unistenje!

  5. Ne kapiram kako može da se blokira medij koji izmiruje svoje obaveze? Ako DANAS plaća svoj porez, može da im dođe petsto poreskih inspekcija i neće moći da ih zatvore nikad.

  6. Poreska inspekcija ima zadatak da otkrije ko ne placa porez,i ne pravilnosti,ako utvrdi ne pravilnosti ima prava da kazni svakog ko ne postuje pravila.

  7. A šta mislite koliki je tek pritisak na građane izvršen od iste države putem reformi koje se nameću radi pristupanja EU, a da se ne zna ni ishod reformi koje se u EU sprovode. Istoj toj EU koja je podržavala (finansirala!) ratove u Iraku i Siriji i koja sad jadna ~trpi~ usled talasa migranata kojim je zapljusnuta. E Srbi.

  8. Prestanite vise sa tim glupostima! Mediji su duzni da placaju porez kao i svi mi. Proslo je vreme kada je svako mogao da radi sta hoce! Ako pogledamo svuda u svetu , drzava zivi od naplate poreza i svi su bez izuzetka u obavezi da ga izmire!

  9. Ko razume Prelevića, privatan list koji ne plaća porez i koji nema turaž n tržište treba da ostane i takvo postoji, to je čista socijalistička demagogija koje smo se 2ooo g . odrekli.

  10. Ма шта каже дотични, да медији који су данас на страни опозиције, а некадашнје власти и да они који се тако етикетирају, не треба да плаћају обавезе држави самно зато. Смешно и неприхватљиво.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.