Premijerka Brnabić uložila rezervu na deklaraciju EU štiteći interese Srbije: Nema priznanja Kosova

Ostavite komentar


  1. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić treba da kaže ono sto zna: njena SRB je nastala kao drzava tek 2006-te godine kao najkrajniji prdukt raspada YU, dok Kosovo istu tu YU je napustila jos 1999.

  2. Znaci od napretka ka EU, sada je svakom sa imalo zdrave pameti jasno, nema nista. Vreme je da se odrzi referendum, ako se izmeni poglavlje 35 i bitno izmene uslovi pristupnih pregovora, pa da narod odluci- Kosovo ili nastavak integracija i beskonacnog evropskog puta.

  3. @Dani Kovac Kosovo nije napustilo Srbiju, po povelji i statutu UN i medjunarodnom pravu Kosovo i Metohija su sastavni deo Republioke Srbije.

  4. Ona štiti samo Vucica i svog brata koji se nakacio na državne jasle i otima pare,to je njena uloga i zato je u SNSu,daleko je ona od države Srbije i srpskih interesa!

  5. Ilija, наводни Србин који користи латиницу, Не, Ви сте у великој заблуди, “ Косово “ је од 2008 независна република, призната од више од 108 земаља.

  6. Boze mili ovaj srpski jezik ubija kako ko stigne! „Ulozila rezervu“ i „ulozila rezervaciju“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.