Premijerka nazvala Mariniku Tepić "perjanicom Trećeg oka", ona joj odgovorila da se „svela na bota“ 1foto FoNet/Vlada Srbije Slobodan Miljević / Nova stranka

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić nazvala je Marinuku Tepić „perjanicom Trećeg oka“, nakon što ju je potpredsednica Stranke slobode i pravde na Tviteru kritikovala zbog napada na nezavisne medije.

„I ovo od Marinike Tepić, perjanice „Trećeg oka“: korona (nastala u ‘planetarnim gibanjima’), vakcine (‘da se izjasnimo na referendumu’), migranti (PŠ ‘već pripremila platne kartice’), koke-dilerke, aero-zagađenje (‘odjednom otpalo lišće’). Šta ćete – borba za normalnu Srbiju neprestana“, napisala je Brnabić na Tviteru uz video snimak starih izjava i tvitova potpredsednice SSP-a.

Tepić je ubrzo reagovala, navodeći da u radu i ponašanju Ane Brnabić nema „ni traga od premijerke“, već se „svela na bota“, prenosi N1.

„Napadate medije i kritičare jer razotkrivamo vaš partijski parazitizam i burazerske pogodbe. Saberite se, ne smete da besnite zato što bi neko slobodno da informiše i govori“, poručila je Tepić na Tviteru.

Podsetimo, premijerka Brnabić juče je retvitovala objavu korisnika „detektor laži“ koji je 8. aprila postavio odlomak iz dnevnika TV N1 o odluci grada Niša da učestvuje u kupovini koncertnog klavira čije cene se kreću i do 200.000 evra, a ne objavljujući koliko će tačno novca poreskih obveznika na to biti potrošeno.

„Cela uređivačka politika N1 stala u 33 sekunde (ovako po svakoj temi): 24/7 kukaju kako se ne ulaže u kulturu, 23 sekunde kukaju jer vlast daje pare za koncertni klavir, 4 sekunde su na strani pijanista kojima treba klavir, 6 sekundi demantuju da vlast daje pare za klavir“, napisao je taj korisnik Tvitera.

Brnabić je poručila „kad ovo retvitujem, je li i to napad na ‘nezavisne’ (kao što sam ih napala njihovim naslovnim stranama na kojima je Aleksandar Vučić)?

„Dakle, OK je da kažu da je RTS bio legitimna meta za NATO, i da se raduju zatvoru za Dragana J. Vučićevića, ali je mučki napad kad stavite ogledalo da se pogledaju“, napisala je Brnabić.

Tepić je reagovala, navodeći da premijerki „ne vredi ni ogledalo“.

„Raspalo bi se odmah u sto delova sa odrazom šarlatanke pogubljene u agresiji, aroganciji, nekulturi, nevaspitanju… Premijerke jedne države ni u tragovima! Ako uopšte razumete kako da razumete“, poručila je Tepić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari