Preminuo Đorđe Mamula, član DSS, jedan od ustavotvoraca Ustava iz 2006

Ostavite komentar


  1. O pokojniku sve najlepše…ali kako je sklepan i na koji način je izglasan na smešnom referendumu 2006te čudo da se nije upokojio i takav Ustav. Pošto srblji ne znaju ili nisu sposobni za bolje načekaće se da im Srbijica bude slobodna, nezavisna, demokratska i potpuno uređena zemlja sa jasno podeljenom izvršnom i zakonodavnoj vlašću.

    1. Dragi moji Srbi,
      Nažalost i u ovako teškom trenutku kada naša porodica oplakuje gubitalk našeg dragog i voljenog Ɖorđa, nađe se uvek poneki “pametan” Srbin da iskoristi situaciju u političke svrhe i pokuša da ukalja ugled i delo ovako velikog čoveka.
      Dragi Nikola Kaliabiću, geometru iz Valjeva, nek‘ ti je prosto.
      Dragi nas Ɖole, počivaj u miru Božijem, nek’ ti je večna slava.

      Porodica

  2. Đorđe Mamula se upokojio u nedelju 13 decembra u popodnevni časovima a ne 14 decembra u jutarnjim, tad ste saznali, jer smo pokušavali da vas obavestimo, ali uzalud, pa smo obavestili list Pravda, čiji je Đorđe bio dugogodišnji kolumnista. I sramota je što to niste ispratili kako dolikuje, jer je ipak Đorđe Mamula bio vaš član od osnivanja, a mnogi su se godinama ozbiljno gostili na slavi kod Đorđa, pa ako ništa ono zbog toga kako su dočekivani u domu g-din Mamule, kao carevi. Gde su Maršićanin, braća Petrović, Kosta Čavoški, Ljiljana Nedeljković, Miroslav i Bojana Aleksić i mnogi drugi….., treba da vas je stid.

    1. Gospodjo, moje iskreno saucesce. Djola znam iz osamdesetih godina proslog veka.Bili smo studenti i istomisljenici. Imam zajednicku fotografiju iz devedesetih, kada smo obojica pripadali DS- u. To je bila,koliki se secam,predizborna tribina u selu Ribari kod Sapca. Posle smo se politicki razisli zbog drugacijeg pristupa srpskom nacionalnom pitanju. To me nikada nije udaljilo od Djola! Ja sam ga i dalje uvazavao kao svog prijatelja, bez obzira na razlicite politicke stavove. Mogao bih jos, ali sa setom u srcu i sa iskrenim zaljenjem, zelim da Djole i sad,a i ubuduce, ostane deo mene u vremenu koje mi je preostalo. Milos iz Sapca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.