Prepoznat zamenik direktora službe za zapošljavanje

Studenti udruženja "1 od 5 miliona" danas o onima koji su podržali predsednika ispred zgrade RTS

Ostavite komentar


  1. Da li već neko Simu Spasića smestiti u odgovarajuću ustanovu. Žao mi je čovek, jer to je njegovo ponašanje opasno pre svega za njega samog. Predsedniče iskoristi svoje veze smesti čoveka, negde da se leči.

  2. Nabildovani buldozi su samo članovi NVO organizacije “Poslednja Odbrana Berlina“…

  3. Vučić živi u svetu obrnutih vrednosti, zato kada on etiketira skup pred RTS- on, kao skup fašista, onda budite sigurni, da je to njegov kontraskup.
    Zar treba biti pametan, pa razlikovati skup studenata“ #1 od pet miliona“ i skup navijača, paramilitaraca i ćelavih batinaša, tu su i službenici javnih preduzeća i Simo Spasić.

  4. Da li stvarno neko misli da su ovo spontana okupljanja gradjana,sa uvek istim likovima,kojima je to izgleda i jedini posao.A principi isti,etiketiraju se pristalice druge strane.Sreca je sto su ovi ostrascenici ogromna manjina u Srbiji,pa nesto i ne zavredjuju paznju velike vecine gradjana,iako to silno zele.

  5. sve je izmontirano ovi 7 godina. nema tu ideologije. Samo interes. Novčani i interes osudjenika koji su amnestirani…

  6. Zasto nije dozvoljeno kritikovati ovakav nacin ponasanja? To nije kritika mladima, obrazovanima i drugim gradjanima koji ucestvuju na protsstima. To je kritika odredjenom ili, da budem pprecizniji, nedozvoljivom nacinu ponasanja. Sta znaci PREPOZNAT? Da li treba da se bojim?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.