Pretnje Nataši Jeremić ispred zgrade u kojoj živi

Ostavite komentar


    1. Свако насиље над женом је скандалозно и за осуду. Једно питање: зашто овако исто не осудиш и г. Бошка Обрадовића, ако смеш?

  1. Ostade li iko iz „demokratskog“ miljea da nije „ugrožen“ od „Miloševićevaca“ iz „groznih devedesetih“!? Naivno, kao, verujem da će pitanje biti obnarodovano.

  2. Gospodjo Natasa, veoma mi je zao sto ste doziveli tu neprijatnost od jednog ocigledno nevaspitanog i primitivnog coveka. Ali gospodjo Natasa moram da vam kazem da je vas suprug Vuk Jeremic dok je vladao u Ministarstvu spoljnih poslova veoma ponizavao zaposlene da je bilo i slucajno da ljudi kada izadju iz njegovog kabinetu padnu u nesvest ispred lifta. To je tako bilo celo vreme dok je Vuk vladao zajedno sa Borkom Stefanovicem koji je bio njegov sef kabineta i politicki direktor u Ministarstvu. Ko je tu bio kolovodja takvog ponasanja prema zaposlenima i to prema veoma uglednim diplomatma, da li Vuk ili Borko ne znam, tj Borko se vise isticao u vredjanju ali Vuk je to znao i odobravao ali da smo prezivljavali brutalna ponizavanja verujte da je to tacno.

    1. Nelupetaj gluposti ako je i o poznat po nasilju to su ova dva slobina ucenika i sramota je za srbiju da su ova dvojica na vlasti..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.