Prikrivena stranačka delatnost SNS u vreme pandemije u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Gde su bile dodeljivane te maske, ko nije bio podoban Sabackoj vlasti nije dobijao masku. Bilo je pitanja gde ko radi pa su na osnovu toga davane maske u tim ustanovama.

    1. Jovice, nije tačno to što ste napisali, maske su deljene po kućama, bez obzira koga glasate. Svi građani su dobili.

    2. Sram te bilo jovice botino bakljasu bravo sabac bravo zelenovic

      1. Cemu napad na Jovicu? Iz Sapca sam, mnogi nisu dobili maske, iako se tvrdi drukcije. Kada kazem cemu napad, pitanje je retoricko, zna se zasto se napada, samo sto se navodjenjem drugog razloga pokusava skriti.
        Nepismeni, zajedno sa Nadom koja je, u stvari bot, nema on razloga za sram, ali vi (ne persiram vec pisem u mnozini) i te kako imate. Zato prestani da lupas, kao serpa, suoci se sa istinom. Sabac nije slobodan grad, Zelenovic i Petrovic nisu moji gradonacelnici kako neki dole tvrde. A, oni koji pisu „Tako treba Zelenovicu“, neka ga postave za gradonacelnika svog grada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.