Prilikom predaje liste u Šapcu članica GIK nelegalno ubacila saglasnost Vučića

Ostavite komentar


  1. možemo onda zamisliti šta se dešava u opštinama sa sns većinom – prakti;no su bez kontrole.

  2. To je borba za svoj grad da neko ove iz snsa spusti na zemlju, bravo✊

  3. Zelenoviću, šta reče ima uslova za poštene izbore? Ti si naivan, ili?

  4. Samo radi znanja, Bojana Mršić je ćerka sudije Dragice Jocković koja je svojevremeno javno pred kolegama na sastanku kolegijuma sudija izjavila da je dužnost postupajućih sudija Osnovnog suda u Šapcu da osude Nebojšu Zelenovića bez obzira na njegovu krivicu, jer to duguju SNS-u. Kako sudija Mraović nije želela da sudi po zaslugama SNS-a već po slovu zakona, ona je iako vrstan krivičar sa dugogodišnjim iskustvom sada raspoređena da radi administrativne poslove u okviru sudske prakse, a sudija Jocković je avanzovala i sada je predsednik krivičnog veća tog suda. Tako Nam i treba, glasali smo, ja ne, ali velika većina ove države da. Valjda ćemo nekad naučiti da ne ponavljamo stalno iste greške, mada je nada majka ludaka.

    1. @civijas: eto kako iver ne pada daleko od klade.. ćerka, majka.. kum.. Zbog ovakvih komentara čitam komentare, to je nekada pravi biser vrednih informacija. Hvala na komentaru.

    2. Po meni, veci je problem u onoka koji ne glasaju. Jer“nemaju za koga, svi su im isti“. Ovo je samo jedan primer pojava koje se ranije nisu dogadjale. Placamo veliku cenu naseg povrsnog odnosa prema politicarima i politici. Plasim se da cemo zbog epidemije korona virusa platiti visoku cenu zbog takvog stava. Vec je placamo na drugim poljima.

  5. Bojana Mršić će zbog ovog krivičnog dela biti kažnjena mestom ministarke pravde u sledećem sazivu vlade.

  6. Zbog čega bih ja morala da punim budžet za sve profesionalno pismene, punoletne, zaposlene na državnom kazanu koji svesno krše zakone!?
    Niko ne mora da veže konja gde nadređeni kaže, niti iko mora da krši zakone, jer niko od njih ne bi skočio u bunar kada bi im to naložili isti oni koji im nalažu da krše zakone. Kao što se ponašaju kao svesna i odgovorna bića kada je njova bezbednost u pitanju, tako moraju profesionalno i odgovorno da obavljaju svoje poslove ili da budu spremni na zakonske sankcije. Problem je saamo što kod nas pravosuđe ne postoji, osim ovog fiktivnog u kome primaju plate ni za šta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.