Princeza Danica Karađorđević u kampu kod Predsedništva: Filip i ja podržavamo naš narod

Ostavite komentar


  1. Sad videh na TV kako na Tari luduju po prirodnom parku raznim motorima na unutrasnje sagorevanj.
    Gde ste Cute, razne organizacije da o tome malo demonstrirate, jer PRIPODNI PARKOVI su vec zasticene povrsine, a ne da jedete u parkovima sir kajma, mozda sutra pecete i prasice.

  2. Ne bio bilo boljeg kandidata za predsednika (po Ustavu protokolarna funkcija) od Princa Filipa. Ml

  3. Ne bi bilo boljeg kandidata za predsednika (po Ustavu protokolarna funkcija) od Princa Filipa. Mlad, obrazovan, kulturan, zivi u Srbiji, iz dobre porodice. Još kad bi moglo da jedan Karađorđević prizna republiku… Ne ide.

  4. „Danas“ o ko zna koji put pravi profesionalnu grešku oslovljavajući izvesne gradjane titulama monarhije! Onisebe mogu kako žele da nazivaju, ali oficijelno oni ne mogu biti tako htitulirani! Zato, molim uredništvo ne samo da se pridržava pravno-političke realnosti našeg društvenog sistema! U suprotnom dse može smatrati da namerno pravite zabunu kod itekako labavim obrazovanjem i idejno sludjenim gradjanima koji su još iz vremena Broza izgubili osećaj da su subjekti!!

  5. Dobar predlog neki ovde Princ Filip bi mogao da ispravi greške sadašnje opozicije. Bio bi dobar , kvlitetan kandidat.

  6. SRBIJA JE ZEMLJA CIRKUSA I APSURDA:):):)
    ZLOCINCI -HEROJI
    KRIMINALCI-DOBRI
    PRINCEVI I PRINZESE- OD NICEGA
    NAJBOLJA DRZAV’A NAJGORA

  7. Gde su Karadjordjevici kad je u pitanju rešavanje Kosova? Zašto ne pomognu Srbima na Kosovu da mogu da žive? Karadjordjevici ni srpski jezik ne znaju. Sramota!

  8. vidim neki vec znaju da ne bi bilo boljeg kandidata za predsednika od princa ja koliko znam mi nemamo princeve niti princeze jer su otisli kada je najteze bilo pa se vratili da traze ono sto je narod stvorio toliko o princu i princezi

  9. E posto je to za vas narod onda nikad necete ni biti kralj i kraljica Srbije… Zbogom Karadjordjevici…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.