Pripadnici Kosovskih bezbednosnih snaga položili zakletvu

Ostavite komentar


  1. A da li su tamo bili Biserko,Kandic,Congradin i ostalq peta kolona ipak je to njihovo cedo.Nemojtenslucajni da napisetenda je to uradjeno mimo Athisarijevog plana.Rezolucije 1244 itd.Slucajno jer sta ce vam reci mentori iz USA ako napisete istinu.

    1. @Dejan** * I ja sam „peta kolona“,strani plaćenik i domaći izdajnik a nisam bio u Prištini na inauguraciji pripadnika kosovskih bezbednosnih snaga!Kako to da predsednik Srbije nije sprečio tu manifestaciju a Kosovo je,kao, deo Srbije?!

      1. To je zato sto si nebitan cak i za albanske nacose sa tim tragikomicnim pro-albanskim spinovanjem i izigravanjem veceg Albanca od Albanac te ti nisu platili da prisustvujes „svecanosti“ a sam da platis, nemas. Da tvoji drugari Albanci nemaju zaledjinu za svoje iziviljvanje na Kosovu, vrlo brzo bi se resilo mnogo toga, pa i sprecila ta „manifestacija“ kako je ti nazivas.

    2. @Dejan***Poradi malo na korišćenju tastature.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.