Priština šalje notu Beogradu

Ostavite komentar


  1. "H oreya" – Verovatno niste odavno bili na Kosovu. Pokusajte bez pasosa (kako vas lazu politicari iz Beograda) uci u "juznu pokrajinu Srbije". Tada ce vam se otvoriti oci (ako ih imate) i videti da su mape na Balkanu odavno izcrtane. Ako se ovakvo ludilo nastavi u Beogradu moze Srbija uskoro ostati i bez svoje "severne pokrajine" -Vojvodine. Od normalnih i demokratskih zemalja niko ne bezi -sto se ne bi moglo reci za Srbiju, ciji debelo placeni politicari zive u vreme kosovske bitke, cara Lazara i ostalih mitskih i poluistinitih licnosti.

  2. garant da ce noita biti odbijena. Voleo bih da je primi Dacic dokazani patriota I da istovremeno kosovskom predstavniku odrzi kratko predavanje o istoriji. Meni nije jasno na osnovu koje optuznioce je covek uhapse, Buduci da je hteo da doidje u Nis ocigledno se radi o tajnoj optuznici, Znaci nemaju samo hrvati takve optuznice

  3. H oreya uopste ne mislis ozbiljno Niko ko zivi u Kosovu ne smatra srbijom svojom zemljom ni sami srbi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.