Priština "upozorava" Ramu zbog Srbije i Vučića

Ostavite komentar


  1. Neko mora da pokusa da dovede odnose Albanije i Srbije u stanje makar podnosljivog.Za to je za pocetak dovoljno malo dobre volje i pokusaj sto Aleksandar Vucic radi,a gradjani to treba da pozdrave.

  2. Nije mi jasno šta ta Priština izigrava i sta zamislja da je.. dosta nam je njihove manipulacije i laži..

  3. Auto put Priština – Tirana već postoji. Treba srestvima EU izgraditi deonice od Niša do Prištine i od Tirane do Drača i naravno da će se zvati po krajnjim tackama auto puta. Male nacije kao što je albanska žele da preimenuju toponime koji su se sačuvali tokom šest vekova Otomanske Imperije.

  4. Eto zbog čega Balkan ide sporo napred.Važnije je kako se zove put, nego ga imati.

  5. Srbija i ALbanija žele da imaju bolju saradnju i da jačaju svoje ekonomske veze i Priština će imati koristi od toga.

  6. Priština je tigar od papira, i nema političku moć da ikoga uslovljava, niti da spreči poboljšanje odnosa na Balkanu.

  7. Priština treba da bude zadovoljna zbog sve veće saradnje Sfrbije i Albanije jer na Kosovu živi veliki broj Albanaca.

  8. Zar su ovi likovi iz Prištine stvarno mislili da će imati državu,Rama ih koristi kao igračku i pritisak na saradnju Srbije sa Albanijom.Što su hteli to so i dobili ostaće po strani kao kolateralna šteta.

  9. Priština gubi pozicije, čak i u Tirani, zato je ovakva reakcija. Shvataju da s u dogovirama Priština polako zaobilazi.

  10. Priština ne može da upozorava ni na šta, njoj je jedini cilj da formira ZSO, i da se vidi kako će. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbij žive bolje.

  11. Treba raditi na stabilizaciji i unapređenju dobrosusedskih odnosa, i na prevazilaženju svih tenzija, napetosti i neslaganja.

  12. Priština bi sve da diktira, pa i odnose između Srbije i Albanije. Malo mnogo su se zaigrali, rekla bih!

  13. Za nas nepostojeća država, ne može da ima svoj glavni grad, tako da ni auto put ne može da nosi naziv tog nepostojećeg glavnog grada i tačka!

  14. Ekonomija i politička saradnja su od presudnog značaja za sve nas, na to se treba fokusirati.

  15. Mislim da ce Albanija sa Ramom raditi na pomirenju Balkana uz pomoc Evrope, naravno.

  16. Pristina misli da ce Albanija da staje uvek na njenu stranu a ne shvata da ima i vecih interesa od samog albanskog nacionalizma. Uz pomoc Brisela Srbija i Albanija mogu da saradjuju i napreduju a da preskacu Kosovo ka "nezavisnu drzavu".

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.