Pristup biralištima nije dozvoljen ni policiji

*Mandić: Pravilo je ustanovljeno kako bi se uklonila svaka mogućnost pritiska na građane * Antonijević: To što se u Pećincima desilo posmatračima CRTA predstavlja krivično delo
Sagovornici Danasa o tome da li privatno obezbeđenje može da nadlgeda biračka mesta

Ostavite komentar


  1. Te stvari su normalne u svakoj banana državi na čijem čelu je diktator. Nije mi jasno zašto se čudite?

  2. a u pozadini u crvenoj jakni, ako se ne varam, Milorad Pantić. jedan od braće Luki. Siva eminencija vlasti u Opštini… bivši policajac, oličenje bahatluka.

  3. У недемократској Русији изборна места ће бити покривена камерама и свако ће моћи преко интернета да посматра ток изборног процеса. Они се не плаше да ће неко убацивати гомиле листића у кутије као што је то радила демократска Европа када је био референдум у Шкотској и када су убацивали у гласачке кутије фалсификоване листиће о референдуму.

  4. Iz Pecinci stize glas ,ofuco se kontrabas ( Vojvoda Seselj )…!!!Sada brane liniju Pecinci-Kostolac-Negotin…Pretvorice srpske teritorije u reality show na zahtev Velikog ( i dugackog ) Brata…?!

  5. Čovek na slici koji snima ekipu novinsra nije privatno obezbedjenje. On je pripadnik policije u civilu . Snima da bi policija mogla da pravi dosijea . Šta bi inače pripadnik privatnog obezbedjenja radio sa fotografijama …?

  6. Pa sta ako Vas je slikao i Vi ste njega! U cemu je tu problem? A sta ce visoki funkcioneri DSa na deset metara od izbornog mesta, kako ste rekli ni policija nema pravo tu da bude, ko su oni uopste da povisuju ton na nekog, namerno su dosli da provociraju ljude iz komisije! Treba da dobiju krivicnu prijavu zar ne? I slucajno su to sve snimali?! Obezbedjenje za izbore u Pecincima nemojte ljudi biti smesni!!!!!

  7. Vreme: 1933. Mesto: Nemačka. A generalna proba "kristalne noći" je već bila u Hercegovačkoj.

  8. To ce nadlezni organi da ispitaju i kao i do sada sve ce biti reseno.Pa mi smo pravna drzava.

  9. Da sam u mesto Vucica ja bih cutao ko riba u moru. Jednog dana sva bahatost ce doci na naplatu. Onda ce Srbija biti manja od kotara za seno. Polagace se racuni a ko nema menicu zna se gde mu je mesto. Padinska ili Pozarevac.

  10. Pa ovako nije bilo ni u vreme 90-tih, za vreme najveće torture Slobodana Miloševića. Narod se onda bar pobunio a danas ćuti. Možda nismo mi za bolje

  11. Kaže se da "svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje". Dakle, zdravo da je nosite, niste bolje ni zaslužili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.