Pritisci i zastrašivanja na radnom mestu: Liste za prikupljanje potpisa u Gerontološkom centru i Domu zdravlja u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Odlično.
    Glasajte za Vučića i obezbedite da vas RGZ i sa njima povezana mafija čerupa do kraja života.

  2. Ja sam na proslim izborima uzbunio radnike i bilo nas je oko 30 koji nisu pristali na prikupljanje tih kapilarnih glasova, ali su ih lomili jednog po jednog i na kraju nas je ostalo samo troje. Ovog puta su ponovo doneli te spiskove i pred sefom sam pocepao dvadesetak tih listova trazeci da na njima bude memoradum nase firme. Ja nisam clan ni jedne stranke i necu nikome besplatno da pomazem, a posebno ne ovima koje ne volim. Do sada je to sakupilo nekoliko mladjih radnika koji kao duguju sto su primljeni za stalno, ali vidim da su listovi prazni i da su ljudi sada cvrsci u odluci da ne pokleknu pred diktaturom.

  3. Kasnite. Odabrani zaposleni u RFZO u Nemanjinoj (oni primljeni pre nekoliko meseci „zbog povećanog obima posla“) dobili su ovo još pre mesec dana.

  4. Најстрашније је кад те багра приморава да будеш као и они.

  5. Решење? Једноставно, посланици да разреше владу, отерају посланике у затвор, вучића да одведу у Хаг.

  6. A zamislite kakva je tek situacija u zatvorima ?! Tamo je najlakse obecati privilegije i eto glasa!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.