Privedeni zbog cepanja Vučićevih plakata

Ostavite komentar


  1. Tv duel nam treba, sa pitanjima gledalaca.Tada bi se vidjelo da kuce laze.

  2. Zar Vam je to trebalo, pa da vjetar raznosinosi i stvara smeće po gradu. To je prekršaj protiv komunalne čistoće i reda….Mada im kaznnu treba odrediti sud, a ne kmunalna policija.

  3. vidim : nastavljate staru šemu udri-na -klinca-otporaša-a-tako-da -ispadne-da-su-odojčad-napali-nedužne-službenike-MUPa-koji-su-samo-radili-posao-za koji-su-častno-položili-zakletvu.
    "istorija" ipak napravi krug od 3-6-0 stepeni…

  4. Saopštenje SNS-a, ovo odstranjivanje nepoželjnih-kužnih društvenih elemenata i targetiranje Jankovića kao nalogodavca, sve ma nešto podseća na, recimo, buđenje ranog proleća u Nemačkoj 33.

  5. Kako vas nije sramota, plakati vazniji od coveka koji pogibe, vazniji od unistenog murala, rusenja u Savamali.
    Jadno i zalosno

  6. Verujem da i mi građani Srbije nešto znamo i umemo da procenimo. Po svemu onome kako se Saša Janković ponašao kao Zaštitnik građana, šta je govorio i kako je delovao, svima nama je kristalno jasno da je on poslednji čovek u Srbiji koji bi organizovao cepanje nečijih plakata. U pitanju je, dakle, još jedna lažna optužba SNS-a, gnusna i besmislena poput svih ostalih izmišljenih optužbi na račun opozicionih kandidata za predsednika Srbije. (Soroševi plaćenici, izdajnici, neprijatelji Srbije i naroda i sl.) Ovakvoj i sličnim optužbama, lišenim elementarne istine i pameti, neobrazovani građani Srbije huškaju se da mrze sve ljude koji nisu Aleksandar Vučić, prave se podele u društvu i pripremaju nepotrebni sukobi i uspostavlja milje u kojem caruje samo mržnja.

  7. Gori od slobe,a njegovi batinaši cuvaju bilborde, i seju strah

  8. Sns bi streljao svakog ko misli drugačije. Neka se gradjani ujedine makar po pitanju cepanja plakata.

  9. Velika sramota bez obzira čije su plakate,radi se o organizovanoj grupi!

  10. Ovo je kao ““““trka za zemlju““““ na Divljem Zapadu. Tamo gde su SNS plakati, tamo je njihova imovina…

  11. To šta su uradili nema nikakvog smisla!Hajde sad da cepamo sve plakate po ulicama.Našta bi to ličilo?!Kuda bi to vodilo?!

  12. I neka ih hapse, što prave đubre po gradu. Svi znaju da će ti plakati i onako biti prelepljeni ubrzo s toga čemu prljati grad bez preteranog razloga.

  13. E sada ću i ja da vam cepam plahate a nisam za Jankovića,nego sam protiv vašeg fašizma.

  14. Dali se I OVO,,napreDNO ,,Saopštenje,,,, može smatrati,,ZA,,ČAPRAZ,DIVAN,, Sa Nacijom,UMESTO Guruovih,,im,ObavezaKAO Jednog od kandidataZa PredCednika.N,umeju SVI Da SE,,Uzdignu Na Rističećeve ,nivoje,..Kada VEĆ IMA,,POTPIS,,, SNS,a DODAJU SU ISTINE RADI, SVI ONI,,KOMPARDROSI,IZ,KOOPERATIVE,, Da BI ,,Saopštenje,LIČILO Na,VEĆINSKU MASU,,Obožavaoca,, i I,,Pljeskača,,,IM u Parlamentu.I Ovi,,saopštavači,, BI,DA,,ČUVAJU,, SRBIJU. Nebilo Vam.

  15. Zar u ovoj zemlji ne postoji ustanova za lecenje ovih iz sns-a?Jankovic poziva na nasilje!Sta reci a ne zaplakati?

  16. Nema potrebe da se cepaju plakate,verovatno ce se posle izbora organizovati i skidanje plakata. Takva je praksa vladajuce a i opozicionih stranaka.

  17. Tako su omladinci 41-45 cepali nacisticke plakate i upalili garazu kod Novog groblja. Na kraju su posle cetiri godine nebrojenih zrtava pobedili fasiste i stvorili prosperitnu drzavu. Oni koji su privodili, batinali, mucili dobili su zasluzenu kaznu.

  18. Đorđe: Alito neće niko da pomene , nego samo pričaju kako su uhapšenu neki mladići jer su cepali plakate sa Vučićevim likom.To što su prljali grad nije bitno.

  19. nedeljko: Pa valjda je strašno što su te plakate razbacivali po ulici i prljali grad.

  20. Uskoro će početi privođenje onih koji neće da lepe Vučićeva plakate!

  21. ima da ih puste da se setaju i da ruse i lome SNS stvari. Nije bitno za koju stranku sam i nije bitno da li sam u nekolicini ili u vecini. Ali tudje se ne dira. Zasto se ponasaju kao da su navijaci ? Ljudi, svako ima pravo na svoje misljenje… Sasvim je logicno to. Aj da budemo malo humani, a ?

  22. Huligani ,ja bi ih zadrzala u zatvoru,cemu takvo ponasanje,sta dobijaju cepanjem i unistavanjem?

  23. Evo priznajem, poskidala sam sve plakate sa svoje zgrade, nisam ni gledala ciji su. Radi se o tome da su polepljeni po zgradi, a ne na prostoru predvidjenim za oglasavanje. Komunalna inspekcija nece da reaguje sto mi je zgrada izlepljena, kazu samo ako ih uhvate na delu (iako imaju sliku ili ime nalogodavca na samom plakatu). Priznajem jos da sam uredno sav taj papir skupila i stavila u kantu za reciklazu. Evo uhapsite me ako mislite da su ti plakati bili na predvidjenom mestu i da sam ja uradila prekrsaj, bitno je da onima koji su to lepili niko nece ni kaznu napisati!!!

  24. Narušavanje reda i mira predstavlja lepljenje plakata na svim površinama koje nisu predviđene za to – pored drumova, ispod mostova i nadvožnjaka, po fasadama, banderama, različitim stubovima. Gde je sada Komunalna inspekcija da reaguje? Ceo grad je izlepljen i to će danima da kisne, da se cepa, vuče po ulicama i zagađuje okolinu.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.