Problemi republičke vlasti ne mogu se zaobići u Beogradu

Žujović: Mi smo politička partija, a ne komunalno preduzeće i prirodno je da ćemo na izbore sa političkim temama *Božović: Naše teme su teme koje tište svakog čoveka svakoga dana u Beogradu *Prelević: U politiku treba vratiti moral, kompetentnost i ljude * Neophodno je grad osloboditi iz stranačko-tajkunskih okova, kažu za Danas u pokretu Dveri
Hoće li se opozicija na izborima u Beogradu držati gradskih tema ili će se baviti i nacionalnim pitanjima

Ostavite komentar


  1. Kako svi lepo govore, ma divota je čuti, sve med curi iz usta. A niko sa konkretnim rešenjima i predlozima kako da to i ostvare. Iza svega toga se krije njihov lični interes. Smatram da se politika SNS-a pokazala kao više nego dobra u Beogradu i celoj Srbiji, sa tendencijom da postane još efikasnija i bolja za sve građane.

  2. A uvek je bilo malih problema u oci izbora, ali mislim da je to sve normalno, svaki problem je resiv, tako da se nadamo da ce i ovo proci sve u najboljem redu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.