Profesor Čedomir Čupić na protestu „Srbija protiv nasilja“ u NS: Nema izbora sa trovačnicama Pinkom i Hepijem, od svih zateva Vučića taj najviše boli

Ostavite komentar


  1. Bravo Čedo Sokole! Evropska Vojvodina je danas progovorila kroz Tvoj govor. Svetozar Miletić bi se ponosio izrečenim.

  2. Једино што је у овој поруци недостајуће да је таква Војводина, али као српска покрајина. То ме подсети да су некад били некакви аутономаши.

Ostavite komentar


Politika

Mali za RTS: Ekspo je najvažnija razvojna šansa Srbije 10

Mali za RTS: Ekspo je najvažnija razvojna šansa Srbije

Ministar finansija Siniša Mali kaže za RTS da su svi šipovi za Ekspo postavljeni, a da je danas postavljen i prvi šip za nacionalni stadion. Poručuje da je Ekspo najveća razvojna šansa naše zemlje. Očekujemo da ćemo te godine imati tri miliona posetilaca i 100 milijardi evra BDP, naveo je Mali.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.