ProGlas o optužbama da je govorio o ubistvu predsednika države: SNS započela zasedanje novog saziva Skupštine širenjem mržnje, neistina i netolerancije

Ostavite komentar


  1. Proglas ne treba da obraca paznju na ono sto im neki clanovi SNS stranke mnogi skupljeni sa ulice govore.Clanovi Proglasa trebaju da imaju na umu da trebaju onima u narodu koji nisu nepismeni,neobrazovani,podmitljivi,dementni i neobavesteni i ne glasaju za SNS ,koji su za uredjenu pravnu drzavu koja sada nije krivicom mirodjija mena Aleksandra Vucica i njegovih nekoliko poslusnika.

  2. Evropa se sprema za opsti rat s Rusijom, objavljuju Francuska, Britanija, Nemacka. Sve ostrije sankcije Rusiji neizbezno vode skorom trenutku kada ce Evropa odluciti da se resi jedine pro-ruske partije i vodje u Evropi: Vucic i SNS. Vucic i SNS se mogu smatrati od 90% Evrope, kvinslizima Rusije.

  3. Pa vlast se na taj nacin zadrzava na vlasti pored ovog naseg podeljenog cedto puta nrinformisanog naroda.Njihhove lazi su predle sve mere i granice i vode ka dlufjivanju ovog naseg naroda. Dtara izreka kaze za ovakve situacije KAO DA IM JE VRANA POPILA MOZAK. Laz ponovljena sto puta postaje istina. Meni je ovo sve stradnoni ne znam ksko ce se zavrsiti. Bojim sr da dobro biti nece.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.