Promene u vladi pre izveštaja EK u oktobru

Očekuje se da Jadranka Joksimović i formalno dobije resor za EU
Skupština Srbije o zakonu o ministarstvima i vladi krajem septembra

Ostavite komentar


  1. Jadranka Joksimović je jedna veoma posebna žena, inteligentna i veoma odmerena političarka koja pleni svojom pojavom i znajem.

  2. Ako me je neko oduševio svojom pojavom, elokventnošću, nastupom to je Jadranka Joksimović.

  3. Razmisljao je i razmisljao, pa je onda isao i u Rusiju. Iako je obecao da ce sastaviti vladu za petnaest dana, krckalo se to TRI meseca. I sada, posle mesec dana rekonstrukcija. Da li gdin AV stvarno misli da ce ovim raznoraznim glupostima zabasuriti cinjenicu da se Srbija raspada?

  4. Evropske integracije su put razvoja Srbije i sasvim ocekivano ministarstvo a ministarka Joksimovic je u toj materiji najbolja.

  5. Ova nas vodi sigurno u bankrot , neradi u interesu naroda , zaduzuje narod za racun vladara iz senke , treba odmah da je smene…!!!

  6. Jadranka je svoj posao u prethodnoj vladi radila besprekorno tak oda sam siguran da ce i ovaj put da sve bude kako treba. Zasluzila je resor za EU. Opravdace poverenje.

  7. Drago mi je da je shvaceno da je Ekologija buducnost,i da se posebna paznja mora na to obratiti!

  8. Vlada je konstituisana , sada treba marljivo i posveceno raditi na rekonstruisanju Vlade ,pa posle toga,marljivo i posveceno raditi na pripremi za nove izbore.Ako se marljivo i posveceno radi moguce je odrzati izbore za 6 meseci,zatim po izboru sledece vlade odmah marljivo i posveceno raditi na rekonstrukciji Vlade,pa po rekonstrukciji,odmah se marljivo i posveceno baciti na organizaciju izbora,pa po formiranju nove Vlade ,odmah marljivo i posveceno raditi…………………………………….

  9. Mislim da ce Jadranka napraviti jako dobru pricu kao ministar za EU. Svoj posao je obavljala bez premca i tako treba i da nastavi i ubuduce. Samo napred!

  10. Sigurno je da je ministarstvo za evrointegracije potrebno te stoga i rekonstrukcija Vlade koja i ovako odlično funkcioniše je potrebna.

  11. Nova vlada je potpuno posvećena evropskom putu i evropskim integracijama sto dokazuje i otvaranje novog ministarstva cijim radom ce Srbija brze napedovati ka EU.

  12. Apsolutno se slažem sa odlukom da se ministarstvo EU formira,jer je ono zaista potrebno nama.

  13. Vlada se do sada pokazala da je veoma odgovorna. A sigurno će nam prijati razna kadrovska osveženja.

  14. Ministarstvo za evropske integracije biobi od velike koristi jer bi se ubrzao proces otvaranja poglavlja.

  15. Rekonstrukciju vlade treba sto pre uraditi i krenuti u resavanje poglavlja za pristupanje EU.

  16. Ekologija je vrlo vazna stavka u nasim pregovorima ka EU i mislim da bi posebno ministarstvo bilo pametna odluka.

  17. Pa sto se mora nije tesko. Neka se svako bavi svojim poslom, a mi gradjani svojim dvoristem pod jedan i da vidis kako ce da cveta

  18. Sve sto ne valja treba menjati u samom startu, a ne bolovati od neke forme, a da je sustina nikakva

  19. Jadranka je inteligentna zena i sta god da radi radi odgovorno i odlucno.Sva podrska ide Jadranki.

  20. Da bi Vlada strucno radila i potrebne su promene u hodu.Nijednog trenutka ne sumljam u Premijera jer on vrlo dobro zna kako se vodi zemlja sto nam je i bezbroj puta dokazao.

  21. Do sada je svojim radom i zalaganjem postigla dosta a vreme će pokazati šta će se odigrati u narednom periodu.

  22. Kancelarija za ekologiju je odlična ideja, a ne bi bilo loše zaista da to bude i podignuto na nivo ministarstva.

  23. Nama je bitno da Vučić radi u našem interesu,a kako će podeliti resurse i kakvu će kadrovsku politiku voditi unutar vlade, to je njegova lična stvar.

  24. Imam poverenje u premijera i njegove namere, pošteno kaže šta hoće i bori se za to, ako treba proširiti Vladu neka to čini, bitno je da njen efekat rada bude u interesu gradjana i države.

  25. Ako smo u pregovorima sa EU za naše učlanjenje u tu evropsku porodicu, sasvim je logično da imamo i takvo jedno ministarstvo.

  26. Gospođa Joksimović veoma dobro radi svoj posao na polju evrointegracija i prosto je očekivano i da vodi novo ministarstvo za tu namenu.

  27. Imam poverenje u premijera i njegove namere, pošteno kaže šta hoće i bori se za to, ako treba proširiti Vladu neka to čini, bitno je da njen efekat rada bude u interesu gradjana i države.

  28. Rekli ste da će ići brzo i sa puno rada, ovako ćete dokazati. Povesti zemlju u bolje, u novo.

  29. Mislim da bi formiranje novog ministarstva direktno zaduženog za ekologiju, bilo pun pogodak, zato što ministarstvo koje se direktno bavim jednim resorom može dobiti značajnije novčana sredstva od strane Evropskih fondova, nego da je pripojedno nekom drugom resoru. ipak je ekologija jedna od najvažnijih grana očuvanja života ljudi.

  30. Podrzavam osnivanje ministarstava za evropske integracije i ekologiju. Samo glupom coveku je potrebno objasnjenje koliko su i zasto evropske integracije i ekologija vazne za Srbiju!

  31. Svaka promena u Vladi koja je za dobrobit drzave je dobrodosla, narocito ulazak Nenada Popovica.

  32. Ni u Danasu normalan covek ne moze vise nista da napise od botova koji pisu li pisu..nista…

  33. Bolje da radite nesto pametnije nego sto podrzavate ovu u komentarima sto radi za interese vladara iz senke i zapadnih kolonista , protiv interesa gradjana Srbije pri tom zaduzuje narod Srbije i treba je pod hitno smeniti ..!!! Sta radite kad imate vremena da po ceo dan gledate gde ce vas stranackih kolega da da izjavu pa da dajete glupe i beskorisne komentare protiv interesa gradjana Srbije !!!

  34. Ovakav MATRIX Postoji samo U Srbiji,Jedna Glavna urednica Lista ,VELIKE SRBIJE,, Iz SRS ,u ,,nezaboravnom,,SASTAVU Svih Onih Koji Su Nas ,,PROSLAVLI,, braneći granice K.K.V, sada Treba Da Je,,ZA,, Priključenje,, EU.,iz koje smo,,slučajno,,Izbačeni,,Minulih Im radova,, RADI, OD 90 tih Sve do taočkih,,divota,, u vreme ,LEGALISTE NAM,,zaboravljenog,,dok su,,čuvali,,,,heroje,,Mladića i Karadžića,pa Nam to Slikovito i Prikazali,Na Manifestima,, u Beogradu.Na koje to,,nove i sveže,,kadrovske,, snage, računa Lider Im, kada sada u to,,svežinu,,spada i jedan Krka,, Drugi.,i svih,,samo,,novih,,11 prilepaka,Koji ČE Da,, Raspravjaju,, I ,,Glasaju,, po,,predlogu,,,u Parlamentu. Pa ako ovde ŽIVE I NEKI NEIDIOTI MOŽ, DA SE ,,NADAMO,, KAO ČEMO DA SE,,POUDAVAMO,, S OVAKVI MANULAĆI..Pravi ,,istorijki, i Neoradikalski,, Preparirani,, ŠOU. .

  35. Podržavam sve što je u cilju boljeg funkcionisanja vlade i vlasti, jačanja ekonomske snage naroda i države, jačanje nas gradjana.

  36. Nov zakon o ministarstvima samo će da poboljša efikasnost vlade i njenog premijera. Za ministra ekologije bih volela da potave Stanu Božović. Svi ostali kandidati imaju dosta putera na glavi. Ova vlada treba da ima jednu jaku i sigurnu politiku, koja će obezbediti neutralnost, mir i stabilnost.

  37. Svoj posao u prethodnoj vladi,je odlicno odradila.Za sluzila je resor za Eu,opravda ce poverenje koje joj je ukazano.

  38. Da ne bese Tanje Miscevic, nista od poslova oko evrointegracije Srbije ne bi bilo uradjeno. Gospodja sa slike sluzila je, kao i sada, samo za slikanje. Duboko verujem da ce Vucic uzeti u obzir ovu konstataciju!

  39. Daj skinite ovu odurnu sliku sa vaseg sajta! I onako nam nisu prijatni ovi clanovi Vuciceve borbene vlade, ali ovo je previse!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.