Promeniti predsednika ili stranku

Beogradsko krilo DS još nije uputilo zvanične pozive PSG i drugima da im pristupe

Ostavite komentar


  1. Ako uopšte objavite…?
    Bude nešto ili neko pa nestane tj.umre – pa ništa, život se nastavlja.Tako i Demokratska stranka može da nestane ali ako ostane bez članova -koji poštuju Statut ili će doneti neki drugi Statut (po želji vrlih članova -BIVŠIH MINISTARA Milosavljevića,Šutanovca,Šumarca,Đelića, Lečića … i čoveka koji je našom greškom bio i predsednik Srbije, kao i novih jastrebova Kene,Balše ogrezlih u funkcijama i privilegijama (fali Goca – streljana u spotu).
    Lutovac je definitivno bez velike harizme,tih – čak neupadljiv ali imam utisak baš takav neophodan da stvari se raščiste – što nije istorijska nužnost.Pravo je članstva da izabere „sposobnog“ (čitaj:nepoštenog, kvarnog,drskog, sklonog mućenju).Čak sam i podozriv da će to biti rezultat, tako tipičan za Srbiju .Kad se uostalom dogodilou Srbiji da poštenje i principijelnost pobede smutljivce i mutikaše ?

      1. Hvala na podršci.Verujte da poludim , kad vidim gore pomenutu ekipu koja je svojim delovanjem od 2000.-te godine (a posebno od 2003.-će, kad su postali „samostalni“) porodila ovog sadašnjeg monstruma – kroz opravdani bes naroda!

  2. Ne mogu da verujem da nekome iz DS pada na pamet da vrate Borisa Tadića i Dragana Đilasa.Taj ne misli dobro DS-u.

  3. Sad je jasno ko dan da je Borus Tadic unistio svesno ds i ucestovao u pravljenju sns samonpo cijem nalogu i za koje novce.

  4. Beogradsko krilo??? Pre-SEKTA!
    Pa UPRAVO ONI su krivci za rađanje i ustoličenje SNS-a!
    Idite na History Channel please!
    Svetlo iza sebe ste već ugasili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.