Prosečna plata 2027. godine – 1.400 evra: Vučić raspisuje izbore u sredu ili četvrtak za 17. decembar

Ostavite komentar


  1. Neka za početak prosečna plata dosegne 750e koju je lane mesecima obećavao za mart ove godine.

  2. Prosečna plata 2027. godine – 1.400 evra:

    Ali samo pod „uslovom“ da Vučić i SNS-a ostanu na vlasti u protivnom „kola krecu nizbrdo“ !

  3. E kako je počeo odnosno mi u svemir.A jezik trnje nema,može da izvali šta mu je volja.

  4. Zivim za dan kad ce lekar u srbiji biti placen kao cistacica stepenista u beču ili minhenu.

  5. Gde ti zivis? Prosecna plata SADA treba da bude izmedju 2-3000eura. Predsednik alapaca-jedino sto ume je da ogovara druge.

  6. Prvo penzije na 900 €, pa tek to kad se ispuni onda mozemo pricati o 2027-oj godini

  7. Aman dosta više sve u evrima,dajte plate u dinarima i cene proizvoda u dinarima .Znam da svi jedva čekaju da uđu u EU.

  8. Ovakav predsedik je prevrsio svaku meru u ponasanju i politickoj nekulturi. Stalno manipulise obecanjima.Dosada je govori da ce do 2025 g. plate biti 1000 ev a penzije 500 ev. a Sinisa mali malo smanji pienzije na 45o ev, a sada za 2 godine kasnije plate 1400 a penzije 650 ev. Laze pa maze jer ko zna gde ce biti do 27 god.

  9. Dokle BRE pričaš u EURima ???
    Pre par godina sam plaćao paket junetine 50 EURa ili 6.000 dinara , … a sada je taj paket 16.000 dinara, a EURo samo TI pominješ – JER ČEMU SLUŽI POREĐENJE SA EUROM, ako je u dinarima SVE TRI puta skuplje !!!???????????

  10. Lupanje bez pokrica,kako oni vladaju penzije sutra mogu biti 2000 evra jednostavnim smanjenjem kursa evra na 50 dinara ali sta se moze kupiti za taj novac i ima li opstanka srpskoj privredi sa tim kursem? Sadasnji,vestacki kurs ubija sve proizvodjace a godi uvoznicima ali plate rastu naravno fiktivno.

  11. Hitno uvesti zakon za lazove da se kaznjavaju ovo je propast sta ovaj lazov promovise

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.