Protest opozicije ispred RTS

Ostavite komentar


  1. Bože kako su patetični ove iz Soroševe organizacije Žuta patka, na sve načine hoće da skrenu pažnju na sebe, nisu ni svesni koliko su nebitni.

  2. Hvala bogu da se nesto pametno setio, jedino demonstracijama i silom se nesto moze postici. Ovde sila treba da bude da lideri opozicije razapnu sator ispred RTSa i da se ne povlace dok ne dibiju ravnopravan status. A to je da svaka stranka ima pravo da dobije svoje vreme da se predstavi i da svaka stranka ima pravo da odgovori na optuzbe i lazi nekog iz vlasti. Ako opozicija ne ume da se izbori za ovo minimalno demokratksko pravo onda ne treba ni da postoji.
    Treba ostati tamo dok se ne ispune zahtevi a to moze jer se na ovaj nacin internalizuje problem sto nije u interesu kriminalcima SNS-a

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.