Protest: Spasimo Savski most, otpor zagađenju kulture i vazduha (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Vazduh jeste zagadjen, ali nije zbog vlasti, Beogradom je godinama duvala KOSAVA, koja je nosila sve sa sobom, u principu je sve isto, fali samo kosava.

    1. U tom Boru je godinama bio haos zahvaljujući g.Spaskovskom koji je za svaku vlast pabirčio milione i svakoj je vlasti bio dobar,veliki direktor je upropastio Bor.Što se vazduha riče i zagađenosti.svakako je loš vazduh ali se opet postavlja pitanje šta je do sada sve urađeno da bi iz dimnjaka izlazio dim kontrolisanih sastojaka…skoro ništa a sada im je svi,a kriv Vučić,odiotizam.Ovo za vetar svakako stoji.A ova budaletina koja nas naziva botovi,a je zaista budaletina.

  2. Au tebra, pustite nas više na miru. Od nedojebenih baba i žutih seronja ne može da se živi u Beogradu.

    1. Ovde, a i u Srbiji šire, u najvećoj poasnosti su pripadnici nove klase koju je storio AV, a zovu se „zarađiovači korice kleba“.Oni za sada ćute u strahu ali neće doveka.

    2. „…nedojebenih baba…“!? Kako vi ovo smete da objavite? Ajde jos jednom ako smete!

  3. Ovo prelazi u besmisao – vazduh u Beogradu JESTE bio zagađen, u međuvremenu je pala kiša i počelo da duva, i trenutni indeks je u proseku oko 70 poena, što je za 100tinak poena niže nego pre pet dana (Sarajevo je TRENUTNO duplo zagađenije). Most nije politička tema zanimljiva za Srbiju. Trg Republike ispade 3.5M EUR jeftiniji. Govornici su sve češće neubedljivi anonimusi. Batalite, ljudi, sa ovim, ne smarajte više ni sebe ni narod, ionako ne verujete u uspeh toga što radite. Samo ste nam ubili volju da prstom mrdnemo protiv režima.

  4. SzS je totalno nemoćan, svesni su da nemaju podršku građana i zato konstantno skrnave institucije i ulice.

  5. Zašto već mesecima ne pokazujete originalne slike sa sadašnjih demonstracija, nego iz arhive? Dali nećete priznati, da ja Vaš narod samo još šačica ljudi, što je istovremeno i Vaš sopstveni poraz, pošto uprkos masivnoj propagandi niste uspeli ubediti ljude o svojim idejama?
    Sami ste krivi, pošto se sebi napravili neki lažni, paralelni svet, u kome naravno ne grešite Vi, nego realitet.
    Pozdrav cenzoru.

  6. Vazduh je zagadjen ali ne zbog vlasti i naravno da vlast nije kriva zbog toga. Vi zuta opozicija zagadjujete sve, rusite,lopite,palite. Stavite prst na celo i zapitajte se za sta se borite?

  7. Stari Savski Most ili Svapski Most „Princ Eugen“ svakako treba izmestiti ali ne na Usce vec uzvodno tacno ispred Kule Beograd i da bude pesacki most ka najzad priveden nameni Memorijalni Spomen Kompleks Jevrejsko-cetnicko-romskog stradanja (sest hiljada Jevrejki, Cetri hiljade Jevreja, seststotina Roma i dvanaest hiljada Srba tj. pripadnika vojske kraljevske vojske u otacbini tj. cetnika kao i precanskih Srba koje su ustasima preostali od Jasenovca, Stare Gradiske, Lepoglave) koji bi Jevreji i Srbi zajedno podigli odnosno priveli nameni nasuprot arapske investicije Beograd na Vodi.
    P. S. Nesto o ucitelju navodnom spasiocu mosta (sta je uradio, oterao nemacke vojnike, deminurao na stotine mins?) koji je cetri godine nemo gledao kako na hiljade Jevreja i Srba i Roma u kolonama izgladnele (a da im ne da koricu leba) i zedne (da ih napoji) i da li je znao ko je u dusegupkama na putu za Jajince Jevrejsko-Srpsko stradaliste.

  8. Borovo dobili zadatak da okupiraju Danas.I,uspeli su,zeleni most kao nije bitan a ni vazduh.Pa,zašto dišete,uzdrzite se i kako će reći AV nije bitan vazduh.Botovi može sendvič al da ne hvalim AV?

  9. Ljudi, ne dajmo da sruše most, k’o Boga vas molim. Neka prošire sadašnji most, i osvetle ga, biće ukras Biograda.

  10. O boze! Jel realno da nekome smeta da dobijemo bolji i veci most? Moramo li bas da smo kontra svega?

  11. Šta li bi ovi spasitelji radili Žoržu Eženu Osmanu da su živelu u njegovom vremenu!

    1. Ti apatarati su nam pod hitno potrebni, inace se svi podavismo u ovom haosu od zagadjenja….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.