Protest Topola vas zove: Ovaj opasan režim može da pobedi samo narod

Ostavite komentar


    1. Da li si toliko postala očajna da komentarišeš ovako nešto? Stranka ti je krenula ka ponoru, nema para, nema argumente…. put kojim su išle sve velike partije sa nazadnim vizijama: SPO, SRS, DS, DSS, G17+ ….

  1. Sve je tačno i pametno ali fali neko lud kao Karađorđe jer režim se neće lako predati.

  2. S’ obzirom na to da (sustinski) izborni proces nije menjan skoro deceniju, „nejasna“ je potreba da bas danas traze izmene.

  3. I šta ste uradili osim što ste potrošili vreme, malo vatre i kalorija? Ništa. Stvari se ne menjaju na ulici, već u institucijama, a videli smo 2000. godine i posle do 2012. godine kako izgleda Srbija kad se stvari menjaju na ulici.

    1. A ti si svojim botovanjem postigao takođe ništa. na ono što se dešava na ulici se ne može odgovor poslati putem interneta, nego takođe na ulici, a za vas Vučićeve podanike to više nije opcija. Pokušali ste pre mesec dana da demonstrirate protiv opozicije, pa ste čak i sami sebi ispali smešni. Ni Vučićeva kampanja za budućnost Srbije više ne prolazi, jer čak i sendvičari imaju granicu nakon koje će se pobuniti ako ih non stop razvlačite ovamo i onamo. Dakle ulični protesti su nešto na šta više nemate odgovor, svoje botovanje možeš da okačiš mačku o rep. A učesnicima protesta želim da poručim da odustanu od zakona o obaveznom glasanju, nemate pravo da tako nešto tražite. Ja na izbore ne izlazim zbog toga što ne mislim da društveni sistem treba da bude zasnovan na takmičenju u popularnosti, a izbori su upravo to, zato me nikakav zakon neće naterati da na njih izađem.

  4. Mirko Jevtić, nastavnik i predvodnik grupe gradjana ,,Novi ljudi-bolja Topola“, politički je poslušnik Dragana Jovanovića i Igora Petrovića.
    Glavi zadatak pomenutog je da sakuplja politički nepoželjne i nepodobne(čitaj: slobodne) građane opštine Topola, a sve za račun aktuelnog predsednika Skupštine opštne Topola, Dragana Jovanovića, i predsednika Opštinskog odbora SNS-a u Topoli, Igora Petrovića(koji je, pri tom, i bivši stranački kolega Mirka Jevtića i prethodni predsednik grupe građana ,,Novi ljudi-bolja Topola”).
    Stoga, poštovani čitaoci Danas-a, nastavnik koji govori o poštenim, časnim i neukaljanim ljudima, daleko je od toga. Topola je pod kontrolom dve političke instance, a to su Bolja Srbija i SNS. Mali deo stanovništva opštne Topola, koji se ne slaže sa aktuelnom politikom i zbog toga trpi reperkusije, nema mogućnost slobodnog političkog delovanja, jer je opozicioni prostor animiran, zatvoren i kontrolisan subverzivnim delovanjem političkog opozicionog eksponenta Bolje Srbije i SNS-a, Mirka Jevtića, i grupe građana koju on vodi i kontroliše.

  5. Spali ste da pisete o ovakvim temama? Narodu je birao i hvala Bogu,dobro je birao.Sta pokusavate ovim tekstom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.