Protest u Vršcu: Nezadovoljstvo ispisano na trotoaru

Protiv diktature

Ostavite komentar


  1. Ovo je izraz nekulture i nevaspitanja neka idu ispred svojih kuća pa neka šaraju do mile volje.

  2. Prihvatam da neko bude nezadovoljan ali nikako necu prihvatiti narusavanje javnog reda i mira, prljanje ulica i blokadu saobracaja.

  3. Nekulturu, dajte nekulturu. Nas je mnogo više i zato nam treba više nekulture, prizemnosti i ostalog prostakluka. Zašto okolišiti? Napred u nove pobede.

  4. Sve je dobro dok su protesti mirni, samo se pitam gde su bili pre izbora i dali je i ovo neko "spontano"okupljanje i pod čijim patronatom.

  5. Bolje da su te krede da li deci da se igraju, deca su kreativnija od njih.

  6. Nije lepo da narusavaju izgled grada. Postoji i drugi nacin izrazavanja nezadovoljstva.

  7. Svako ima pravo da izrazi svoje misljenje, moje je misljenje suprotno njihovom jer smatram da stanje u drzavi nije tako lose da bismo imali svakodnevne proteste i uznemiravanje gradjana.

  8. Ovi ljudi nemaju pametnija posla pa pišu po trotoaru, ispada najvažnije bazen a toliko toga se radi i gradi po celoj Srbiji.

  9. .. koliko ““ botova ““ i ““ botcina““ i ““ botcincica““ i ““ botcincacica““ na sajtu ovog dnevnog lista

  10. Zamislite na sta bi to licilo kad bi smo svi tako pisali zelje i cestitke na javnom mestu. Uzas.

  11. Neka ostave deci crtanje a oni neka zasuču rukave i uzmu da rade pa će biti zadovoljni!

  12. Pisite deco, pisite, ionako ispitni rokovi prolaze zaboravicete i da pisete.

  13. A jel kod svoje kuće tako šaraju gde stignu i ostavljaju omote od sendviča ?!

  14. Добро је да се ботови не сећају "украшавања" тротоара испред свих школа чини ми се на дан младости… Ју срам их било руже град… Али зато она крајње небулозна огромна ругоба у савамали која сакрива пола Београда то је ок.

  15. Sumnjam da u Vrscu,gradu sa postenim svetom,ima ovoliko sendvic-vaucer botova vec su sigurno pomoc dobili iz Panceva i Beograda.Nego kad smo vec kod ruzenja grada kada ce se sa bandera skinuti predizborni plakati sa vodjinom slikom.Osecam se kao da sam u Severnoj Koreji a ne pitomoj Vojvodini.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.