Milan St. Protić: Događaj u Banjskoj okrnjio i uzdrmao Vučićev autoritet, zapadne sile u njemu više ne vide stabilnost

Ostavite komentar


  1. Nema tu šta vide, ili ne vide, sve je iscenirano onako kako im odgovara da nesmetano vode politiku ignorisanja albanske agresije.

  2. Не слажем се да је имао икада ауторитет. Његов „ауторитет“ произилази из снаге оног (или оних) који му наређује(у).

  3. GOSPODINE.ST.PROTICU VISTE VELIKI COVJEK PAMETAN I SKOLOVAN ZIVJELI VI NAMA DUGO.

  4. Biće veoma zanimljivo čitati i slušati prorusko vaskoliko stanovništvo narednih meseci, kako kremaljska vojska dalje bude nizala poraze u Ukrajini. Naročito kako se bude povlačila u rikverc (ka Krimu, Belogorodu i Donu), što je neminovno.

  5. Sumnjam da EU, pored Mađarske i Orbana, (a ima ih još u EU) treba još jedan ruski Trojanski konj.

  6. Некако ми се чини слушајући га годинама да је у великој мери био у праву за будући след догађаја који ће се догађати иако ми се нису свиђале поједине његове прогнозе и мишљења.

  7. Sve je tačno, osim, možda, Banjske! Vučić vlada „pomoću“ KiM!
    A, izbori 17. decembra, pa to će biti farsa! Suština je da on ostaje vođa, a ova kao „desnija“ desnica će ući i u izvršnu vlast! TV i novine trovačice ostaju, biće i žešće! Ova, kao proevropska opozicija, nastaviće da „baje“, čuće se samo povremeno iz skupštine!
    Biće: – Sve je isto, a i njega ima!

  8. Od onog govora u UN, zapadne sile u Vučiću više ne vide stabilnost.

    A Milan St. Protić odavno nema ni jednu originalnu misao u glavi.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Cilj CBK nije kažnjavanje već zakonitost i transparentnost 10

Kurti: Cilj CBK nije kažnjavanje već zakonitost i transparentnost

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas u Kamenici da cilj Pravilnika Centralne banke Kosova (CBK) o gotovinskom plaćanju nije kažnjavanje, već zakonitost i transparentnost pri korišćenju novčanih sredstava.Od ponedeljka, 13. maja evro je jedina valuta za transakcije na Kosovu, a za one koji koriste dinar predviđene su kaznene mere.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.