Protić: Dosta je bilo laganja, ništa kod nas nije dobro, nažalost

Ostavite komentar


  1. Čast i poštovanje g,Protiću,

    Iako sam ateista sklon sam da verujem da nas je sustigla božja kazna iliti kosmička pravda za sva nedela koja smo počinili devedesetih prema drugim narodima!

  2. Tačno, sve je nažalost i jadno i tačno. Naša država k’o pomahnitali voz juri u provaliju dok narod u istom tom vozu prati Zadrugu.

  3. Gospodine Protiću, bolno i istinito. Huškači rata već pozivaju na ,,patriotizam“. Zar nam nisu dovoljne suze ukrajinskih i ruskih majki? Za koga? Koliko vredi parče zemlje? Pa ljudski život je neprocenjiv!!!

  4. Surova istina. Da nije naša stvarnost, bila bi dobra parodija. Nažalost, ništa nam se dobro ne piše.

  5. Jedan ogroman aplauz ovom gospodinu.
    Hvala vam gospodine Proticu. Niko do sada nije bolje opisao Srbiju i njenu situaciju,

  6. Pa gdine Proticu samo ste nesto zaboravili , ako je sve tako loše , što nešto bar malo ne promeniste dok ste bili u vlasti , jeste promenili ste Vas devizni račun i život uživajuci u SAD na racun ovog „prostog “ naroda ! Zanimljivo je da svi idu iz Srbije kako Vi kažete ali eto Vi ostajete ? Bice da je vama posebno loše , zato što su Vam daleko od lepljivih prstiju pare ovog “ prostog “ naroda , potrajace Proticu , nikada vise necete biti blizu narodskih para !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.