Protić: Ova vlast poništava individualne slobode, kao u vreme komunizma

Ostavite komentar


  1. Greši propali političar:ova vlast promoviše nacionalne interese oko kojih ne bi trebalo da bude razlike u mišljenju.To se ne zove jednoumlje nego nacionalni interes.

  2. Nikada se nije bolje živelo nego u vreme komunizma. Bili smo velika sila priznata i poštovana u celom svetu. Ako nas ova vlast vodi ka tome, samo napred.

  3. Dobro je “mister kauboj“, videli smo i vas na vlast… Toliko ste bili dobri da sad ni cenzus od 0,05% ne bi prešli.

  4. Narod zna da napravi pravi izbor,naravno da će svako dati glas sposobnom, intelektualno nenadmašnom, strpljivom, samouverenom čoveku koji dobro rukovodi kormilom. Nije tu u pitanju jednoumlje kao što napisaste gore.

  5. St. nema petlju da prizna da i njega u sustini uopste nije briga za drzavu i za narod i da je i sam otimao sve sto je stigao i bio profesionalno tuzno neuspesan. Zato sada zali, nema vise…

  6. Što bre Protiču neradiš tvoj poso propagiraj SRPSKU istoriju,ispade da Srbi nastali od nazovi Bošnjaka i da su svi drugi stariji narodi. Naše crkve čak su bile i Albanske, i da su SRBI sve samo nusu sa ovih prostora. Radi poso zašto te Tito ucio a nebavi se politikom više se nedolazi na vlast pomoću lupanja u šerpe jel drugačije šanse nemaš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.