Provokacije novinara TV pod kontrolom SNS

Otvaranje kancelarije Pokreta slobodnih građana u Vranju uz medijski incident

Ostavite komentar


  1. O kakvoj vlasti se radi najbolje pokazuje to da ne zeli opoziciju, koju zatire u samom zacetku raznim metodama. Histericnim, agresivnim napadima i kampanjom svojih medisjkih radnika, nasiljem i zastrasivanjem Vlasti, zasto se plašiš opozicije ?

  2. Da li je moguce da na slici nije rukometni trener Ljuba Obradovic a ako jeste kakve on ima veze sa ovim tekstom.

  3. Do kada će vas dopisnik da prepisuje druge portale. Nije ni bio na događaju, a piše kako se kamerman Jankoviću uneo u lice, što je neistina. O pitanju koje je novinarka postavila Jankoviću ne želim da komentarišem. Želim samo da kažem da nije u redu da se prepisuje, a dobro se zna da taj portal uglavnom piše ne proverene podatke, ili tendenciozno. To nije u redu, a nije ni profesionalno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.