Provokacije na protestu Žena u crnom: Mladić sa tetovažom Ratka Mladića se skinuo go do pojasa

U Beogradu održan skup podrške Ukrajini i najavljen novi

Ostavite komentar


  1. Gde je ovo mladic? Lik ima 35 godina minimum! Valja kradena kola! Znam lika!

  2. Možda najgore u svemu ovome jeste to da čovek koji se skinuo da bi nešto dokazao svojom tetovažom i ne shvata da on nije tetoviran nego žigosan.

  3. Na istom čoveku tetovaža Draže kojeg je ubila UDBA, i udbaša Ratka Mladića.
    Šizofrenija, nivo srpski.

  4. Fizionomija lica ovog tetoviranog mladića ide u prilog Darvinovoj teoriji evolucije… Ipak plašim se da bi se naši dalji rođaci (po Darvinu) mogli uvrediti na moju konstataciju

  5. Da li su Zene u Crnom imale performanse palenja sveca i skupove u znak sećanja na ubijeme Srbe u Hrvatskoj,Bosni,Kosovu i gradjane Srbije nastradale 1999 u bombardovanju.

  6. Da staša ima ljudske dobrote i časti u sebi koliko je ima gospodin Ratko, posle svih njenih bljuvotina trebala bi da se zamonaši i svaki dan da se moli za božiji oprost, ako sme da stane na sveto tlo.

  7. problem je tvoj sto si ti srpski heroj. Mladicu moj, problem je tvoj sto si ti srpski heroj.

  8. Те жене десетинама година провоцирају већинску Србију па живимо и даље, или су оне можда свете краве?

  9. Kakve veze imaju navijači partizana sa dešavanjima u Ukrajini pa daju sebi za pravo da organizuju ovakav miting?

  10. Ne treba nam predavanje o pravdi od nasilnika međunarodnog prava“, rekao je portparol diplomatske misije Pekinga pri EU, odgovarajući na primedbe generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga.

  11. Жене у црном, парице морају да се зараде.Е сад,што ви немате стида ни образа,па можете да трошите те крваве парице,јбга ….

  12. Pojedine najavljene proteste ne bi trebalo dozvoljavati. Ali u Srbiji sve se sme ako je protiv Srbije i Srba.

  13. Svaka čast momku. Te žene u crnom prizivaju rat. One jedino postoje u ratu. Tih ženturača se i porodice stide.

  14. Требао је да има Мики Маус,Клинтона,Кларка неког Бајерна ,неког папу онда би се свидео и вама госпође у црном(част црнини ал није за сваког).

  15. Jasna je namera članka, da se u velikoj meri skrene pažnja sa njihove uloge, i u ovoj situaciji, i društvu uopšte, a stavi akcenat na „incident „. I ponovo taj antiruski i antisrpski narativ, što je svojstveno ovakvim udruženjima. Jasno je odakle su finansirane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.