Pruga Beograd-Budimpešta pod nadzorom EU

Ostavite komentar


  1. Odkako ide priča o brzoj pruzi Bg.- Budimpešta imam jedno pitanje, dilemu na koje nemam odgovor? A pitanje se glasi, kako to da nije brza pruga prioritet Srbije recimo na relaciji Dimitrovgrad-Bg. ili recimo granica sa Makedonijom, Kumanovo-Bg.? Te pruge bi bile neki napredak za Srbiju i tada bi video i smisao da se produži prema Budimpešti pa ako hoćete i Zagrebu. Ovo me priličmo podseća na projekat autoputa od nigde prema ništa, koridor 11! Dobro, ovde je od nigde prema Budimpešti. Ne podcenjujem polazište Bg. ali priznaćete da ako vozovi u Bg dolaze brzinom od 35 km/čas da je to onda polazište za pruge brzine između 150 i 200 km/sat kao da vozovi polaze od nigde! I još se mi zadužujemo, kredit od Kineza da oni, Kinezi za te pare grade prugu!!!!! U čemu je jadac?

  2. Razorili ste Srbiju i umesto da platite RATNU REPARACIJU 200 milijardi bez racuna za ljudske zrtve i posledice po zdravlje gradjana Srbije, ne dozvoljavate nam ni SOPSTVENIM PARAMA DA SE IZGRADJUJEMO … Vi ste psihopatske BITANGE… nato-naci bagra !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.