Vlast nemaju, ali pažnju izazivaju: Položaj prve dame – šta kaže zakon, a kako je u realnosti?

Ostavite komentar


  1. Zivot zna da bude bas bas pretezak, neko jednostavno nema srece sto ne znaci da je zasluzila, nije… ali eto, stradaju ponekad i neduzni, ili neoprezni… ali nada za spas postoji, uvek

  2. Lepa, lepa i samo lepa Toliko prirodna, umerena, otmena zena. Tamara, prva dama za sve. Tadic je svoju oterao u manastir. A i Vucic je djentlmenski. Svaka cast.

  3. Od kada postoji pozicija prve dame u nasem pravno-politickom sistemu? Drugo, Tamara drzi na svom Linkedin profilu da je zavrsila filoloski, ne politicke nauke, ali posle ovoliko spinovanja jasno je da nema ni jedno, a ni drugo, nego da joj je diploma.israđena po narudžbini.

  4. Mene zaista interesuje odakle toliki novci za tako ekskluzivnu garderobu?

  5. Bulevar i njihov privatni život mene savršeno ne interesuje.

    Ali kada je ove godine poslao svoju suprugu da umesto njega zastupa Srbiju u UN, to je bilo previše – ona nema nikakav mandat. I Srbija ne pripada ni njima ni opoziciji ni bilo kome drugom.

  6. Браво Марко за коментар!
    И ја смо се питала много пута, ал нема ко да ми разјасни.

  7. Zaboravilo se… Srbija je imala instituciju Prve dame za vreme Zorana Đinđića

  8. A gde je Vukan?! Postoji li uopste?! Nigde ni jedne njegove slike, majka se svrcka po svetu kao da dete ni nema posto od silnih putovanja, koktela, prijema i konferencija, te raznih shopinga i provoda uopste sa njim i nije (pa je normalno posumnjati iuma li ga uopste) . Niko ga jos video nije.

  9. Pa umesto da orati supruga u protokolarne posete ona ide sama pi svetu ali uz dibro obezbedjenje i u dobroj garderobi.Jeste lepa ali vise se zna o Milici Brnabicku oj nego ovoj gospogji
    Di skiro je kacila slike sa Vulinovom zenom a sad se izgleda ne druze i sve rade u ministarstvu cak i navidna udovica Olivera Ivanovica .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.